Euk1709 Tuz aşeren var mı ? Sabah uyanır uyanmaz tuz ya da tuzlu herhangi bir şey yemek istiyorum tatlı da midem alt üst oluyor ama tuzlu elime döküp döküp yiyesim geliyor 🥲
ilkgozagrimhavinim Euk1709 bende sürekli tuzlu aşeriyodum tansiyonum çok düşüyodu onunla alakalıymış tansiyonunuzu ölçtünüz mü hiç
Yavuzun1annesi2 Euk1709 bende sürekli tuz yemek istiyorum 😋kontrolüm vardı bugün doktor karnında ödem oluşmuş dedi neden dedi tuzlu şeyler yemekten olur desi🙄🙄🙁🙁
Bebek1_ Euk1709 ilk 4. Aya kadar bende aynı şekilde geçti sonrasında kendiliğinden geçti şimdi de azalttım ödem olmasın diye ama gene de oluyor 🤣
ilkgozagrimhavinim Euk1709 bende bu süreçte aldım baktım olcak gibi değil. Meğer tansiyonum 9a 6lara düşüyormuş..
ilkgozagrimhavinim Euk1709 bence farketmez ya. Ablam hamileliklerinde visomat alıp kullanmıştı. Memnun kalmıştı o. Bende o markanınkini aldım oyüzden
Euk1709 Yavuzun1annesi2 suçumuzu da bilmiyormuş gibi sormak kalp ben 😂 valla bende dur demeye calısıyorum kendime
Yavuzun1annesi2 Euk1709 bende dur diyorum ama olmuyo mesela erik yiyorum tuzsuz olurmu o olmuyo işte🤗😉