Vesile2000 Merhaba hanimlar.. Merak etigim bi okadar sey var ki… Gonusum ne zaman cikar acaba?? Kilo alamiyorum nasil alirim?? Yiyorum ama alamiyorum kilo bana yardimci olurmusunuz beler yapiyorsunuzda kilo aliyorsunuz 49 kiloyum 😔😔❤
Meless Vesile2000 16.haftama kadar mide bulantısından ötürü hiç almadım hatta 2 kg verdim. Şu an 20.haftamdayım 4kg aldım😔
Purpura26 Vesile2000 30 haftalığım 3.5 kg aldım. Cici bebe kilo aldırıyor bebek içinde muz yiyebilirsin
belisslinaa Vesile2000 eğer 16. Haftandan önceyse zaten almaman en makbul olanı 20. Haftadan sonra alırsın daha da alamazsan 7. Aydan sonra zaten ödem falan derken şişer alırsın millet kilo aldım diye dert yanar sendeki derde bak 😂
Egencer_ Vesile2000 25ten sonra haftada 2 kilo aldığımı biliyorum. Başlarda baya kilo vermiştim. 32den sonra tekrar durdu ama 25-32 arası ekstra kilo alınıyor bence şimdiden hiç üzülmeyin 😬 daha sonrasında çok yemeseniz bile çok hızlı alındığı için neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz
Ai5han Bende başlarda almadım,hatta 20-24 e kadar hiç almadım.Sonra ister istemez artıyor kilo.Şu an 36 haftadayım 8 kilo artdı.
Mlkrfk Vesile2000 başlarda alınmıyor bende 28 29 haftadan sonda aldım şu an 38 haftadayım totel de 12 kilo almışım şu an. Önemli olan sizin kilo almanız değil zaten bebeğin alması bebeğin gelişimi. Ben hiç almadığım zamanlarda da bebek gayet güzel beslenmişti telaşe eğmeyin kendinize. Ama düşük kilolu kadınlar daha çok kilo almaya meyilli olabiliyor gene de bünyeden bünyeye değişiyor bu durum 🙏