Derya1503 Kızlar isim konusunda kararsız kaldık 🙈 Asya ismi hep gönlümden geçiyordu ama anlam konusunda maneviyatlı bulmuyorum yanına anlamı güzel başka bi isim düşünüyoruz sizce ne olabilir ? ☺️ Ya da Asya isminden tamamen vazgeçmeli miyim ?
_hamisanne Derya1503 sizde benim gibi maneviyata önem veriyorsunuz sanırım o yüzden yani vazgeçmek mantıklı ama Zeynep Asya da güzel ❤️😁
Hayalizlerim Derya1503 Bende sadece Asya koyacağım 😊 https://www.hizliresim.com/8tuh18k Google ye ismin anlamı sorunca bu çıkıyor hepsi doğrumu onu bilemiyorum Arapça bilen varmı acaba gerçekten şifa veren anlamı da varmı ?
Derya1503 _hamisanne aynen öyle arada kaldım 😌 Zeynep ismi yakın akrabalarda çok var. Yoksa uyumu anlamı güzel 🌸
_hamisanne yavrukom Kuran’da geçiyor hurma fidesi demekti sanırım sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin
glnzem Derya1503 bende Asya koyacağım bence anlamı gayet güzel niye yanına başka isim arıyorsunuz ki. Arapçada şifa veren Türkçe kıta Yunanca güneşin doğduğu yön
Ayfs Derya1503 Bende 2 gün önce doğum yaptım kızımın adını Melis Asya koydum, iki isimden de vazgeçemedim🥰