Merveee34 123ozgee vajinal usg ile belki ama beklemek daha iyi olacaktır 5.haftada idrara sıkısıkken normal gözükür
Birsen2906 123ozgee kanda çıktıysa bu haftada ulturasonla gerek yok 5 veya 6 haftada kese sonra kalp atışı duyuluyo
_hamisanne 123ozgee benimki gözükmedi canım küçük dendi ama lütfen benim gibi strese girme bende şu an stresliyim ama haftaya gidicem inşallah gözükür
elifeser Benimki gözükmemisti canım genelde 5. Haftanin icinde gözüküyor diye biliyorum degerlerinede bağlı olabilir
Mila33 Canım kese görünmesi için çok erken ben 6+4 te keseyi görüp kalp atışını duymuştum bence bi sorun yoksa ağrı kanama gibi bir kaç hafta daha bekle
123ozgee Mila33 Yaa bilmiyorum da arkadaşım da adet gecikmesinden 3 gün sonra gitmişti test falan yapmadan ultrasonda kese falan görünmüştü hatta doktor 3 haftalık olduğunu bile söylemişti bende kararsız kaldım ondan
Mila33 123ozgee bilmiyorum canım dediğim gibi bi sorun yoksa bekle biraz bende 4 haftalıkken öğrendim 2 buçuk hafta bekledim
123ozgee _hamisanne Ben geçen hafta hem idrar hemde kan testi yaptım öyle öğrendim yarına randevu aldım öğrendiğimin üzerinden 9 gün geçmiş oldu kararsızım şuan gidip gitmemekte
_hamisanne Mila33 bende tam olarak öyle yapmaya çalışıyorum şu an 6+2 oldum haftaya pazartesi gidicem inşallah
_hamisanne 123ozgee aynı şekil benimde oldu önce idrar sonra karar sakin ol sabırlı ol 2 haftasının geçmesini bekle ki kalp atışını da duyabilirsin tak için rahatlar ben onu bekliyorum