Gozde94 Sinayase 2 haftaya kadar makat gelişti yeni döndü fakat çatım dar iki doktorda sezeryan dedi ve ben muanede bile çok kasıyorum kendimi istemsiz olarak
mom77 Krizantem_ bizde 36+4 üz persembe kontrolum var tam 37 olcas doktorum 37-38 de pelvik muayene yaptıgını soyledi ama yaparmı bılemıyorum karnım kasılıp duruyor 30 lu haftalardan beri yalancı sancı oysa evet oluyor 😅 bide vajınamda asırı asagı cekılme baskı vs oluyor 2-3 gundur kuyruk sokumu agrıları vs vs
Hatice11 Krizantem_ Bizde 37+2 olduk,bugün kontrolüm var.Düzensiz ve yalancı sancılarım 2. Hamilelik oldugu icin daha erken basladı ve daha siddetli sık idrara çıkma problemim var asagıda sürekli baskı ve acı,bakalım neler olcak herşey hazır bekliyoruz ☺
Krizantem_ Aslanannesiayse Bende 38 de doğurayım istiyorum artık bakalım nasip benim daha doğum şeklim belli değil hayırlı zaman da gelsinler inşallah bende bugünler de kendimi iyice ağırlaşmış hissediyorum.
gulapikk Krizantem_ sancı olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba 🥰 biz 37+1 olduk oğlum henüz dönmemiş yarın tekrar doktor kontrolüm var. Doktorum geçen hafta bayramdan sonra hemen gel tekrar bakalım dönmemişse sezeryan tahlillerini yapıcaz gün belirlicez dedi. Normalde doğum tarihi 6 haziranı gösteriyor ama sanırım doktorum 1 haziranı vericek heyecan dorukta 🥰
Krizantem_ gulapikk Adet sancısı gibi oluyor yalancı sanciymis🙈 hatta 2 gecedir sancıyla uyanıyorum eskiye nazaran daha siddetli. Benim de doğum şeklim belli değil henüz 35. Haftamda gidince basını kanala iyice dayamış demişti doktorum cuma çatı muayenem var. Hayırlısıyla gelsinler son günler geçmiyor 🙈🙈😄😄