Mervehtp81 Brcadn bu haftalarda karnımız ciktimi ya ben 7 aylık hamileyim görenler 3 4 aylık sanıyor beni öyle küçük karnım var 😂
Gamzeakd Mervehtp81 ne güzell 🙈 rahat hareket ediyosundur. Ben 31 e giircem herkes son zamanlarınmı diyo. . Çok ağırlaştım . 12 haftadan beri karnım var 🥲 genetik sanırım böyle şeyler .
Mervehtp81 Gamzeakd muhtemelen rabbim saglicakla doğurmayı nasip etsin hepimize tek avazda çıkaralım 😂
HavvaMerve Brcadn Terbiyesizlik alakası ne diğer cevaplara gerek duymadan cevabını ne güzel yazmış 👍🏼
Brcadn Hareketlerini de hissetmiyorum 4 gündür yoruldum bı kaç gündür ondan olabilir mi diyecegim ama dün uzandım tatlı yedim yine yok
ivmenas Brcadn doktora gorunun isterseniz burdan alacaginiz cevaplarin icinizi rahatlatacagini sanmiyorum
Beyzan Brcadn Töbe töbe niye ölmüş olsun ya niye kötü düşünüyorsunuz. Kanamanız ağrınız sanciniz yoksa korkacak bir şey yok. Ha şüpheniz vsrsa doktora gidersiniz şu an bebeğinin öldüğünden şüphelenecek kadar evhamlı bir insansanız buraya yazan kadınların lafi ile mi rahatlayacak içiniz 🤷🏻♀️
Fatma_2938 Brcadn Allah korusun. Daha haftası küçük birde bebekler hareket kalinde uyurmuş. Dinlenmwye uykuya geçince hareket edermiş. Sizinki de öyledir brnce. Çok telaş yapmayın. Yinede isterseniz doktorunuza danışın. Ben 21 haftaya girdim. Yeni hissediyoeum. Hareketlerini. Relax ol. Panik yapma. Annelik telaşı. ☺️
Kuzumm55 Brcadn elini karnının üstüne köy canım hareketlenme varmı bak bende her zaman hissetmiyorum 17+2 ve kendini iyi hissedeceksen hastaneye git istersen
belisslinaa Brcadn canım hamileliğin 17 18 19. Haftalarda karında inme çıkma gibi durumları yaşanıyor çok normal hiç korkma yorumlara da aldırma
brndamla Benim boyum 1.76 . Göbeğim yukari itilmis sekilde aşağısında minik bir şişlik. Yani butunlesmemis bir karin halindeyim. Ne zaman büyüyüp tamamlanir bilmiyorum. Cok garip benimki de, doktor boy, iç karin genisligi ve genetik ile ilgili demisti.
Syma-ma Beyzan verilebilecek cevaplari vermişsin ama ölmüş olabilir mi acaba derken dalga geçmiş sanki senle 🤷 cevaplari fevri 🤔
Denizsa Endişe etme bende o durumu çok yaşadım bebeğin ile alakalı bir durum değil bazen şişkinlik gaz dolayısı ile bir gün göze çok büyük gelen diğer gün küçülmüş geliyor bende endişe edip doktoruma sormuştum normal bir durum olduğunu söylemişti sağlıkla gelsin bebeğin 😁
Beyzan Syma-ma Okurken ben bile irkildim ölmek kelimesini görünce. Zaten insanın aklına böyle ciddi bir şey geliyorsa burda durmaz koşarak hastaneye gider. Kaldı ki ben kötü bir şey demedim benden sonra yazan herkes şişlik gaz ödem yazmış ki olan bu zaten 🤷🏻♀️