Pamugunannesi1 Sumeyyyyeee Yok canım fark etmiyor o ben toktum herhangi bişey söylemiyorlar zaten aç olun tok olun gibisine
Meless Sumeyyyyeee ben 16.haftadan beri pıt pıtları hissediyorum şu an 19+2yim her gün pıt pıtlar bir tık daha sert ama tekme şeklinde değil benimkide sanırım 1 haftaya hissederiz🌸
Sumeyyyyeee Pamugunannesi1 Yaa maşallah 🧿 Kıyamam Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Benim doktorum eşimi almayacak araştırma hastanesinde olucam ultrasyon görünsütüsü de vermiyorlarlarmış sanırım eşimde çok hevesli meraklı 😏
Sumeyyyyeee minnakimmm Sabırla bekliyorum 🙈 Canım şimdi eşimle birliktelik vs olunca yada ekstra gün içinde hareketli olunca yorulunca acaba birşey olmuşmudur diye endişe duyuyorum ister istemez elham yapıyorum biliyorum 😏
Sumeyyyyeee minnakimmm Sağlık ocağına gidip sadece kalp atışını dinlemek istiyorum dersem dinletirler mi
minnakimmm Sumeyyyyeee benim ebem dinletiyor hemen hatta kendi bana dedi hareket azlığı hissedersen direk hastaneye gitme gel burada bakarız eğer sıkıntı görürsek gidersin demişti