BurcuOzturkk 18 haftalık hamileyim.Şu an sadece 24-32 mi idari izinli sayılıyor yoksa tüm hamileler mi?
Mumyy BurcuOzturkk 24 te izinli sayılırsınız fakat benim idarem izin vermedi derslere devam ettim biraz da idare ile ilgili
Pelinbyrktrlr BurcuOzturkk 24+0 da ayrılıyorsunuz izne hocam. Ben 3 hafta önce 24 haftalık gebeliğimi doğrulayan belge ve dilekçe ile ayrıldım
lara07 Son çıkan yazıya göre hamileler diye geçiyor ama başka bir madde idare ihtiyaç durumunda görevlendirebilir de diyor 19 haftalık hamileyim aslında idari izinli sayılabilirim ama okula gitmeyip canlı ders yaptığım için izin olmuyor
fatmakolay Pelinbyrktrlr hocam dilekçe örneği var mı acaba resim yükleme imkanınız var mı benim de bir haftam kaldı 24 e izne ayrılacağım
MDT BurcuOzturkk 24-32 hafta arası idari izinliyiz. Ben şuan izindeyim mesela.İzin şartları için bağlı olduğunuz valiliğin Mart ayında yayınladığı genelgeyi bulmanızı tavsiye ederim.
Nelmali BurcuOzturkk 24 ten sonra idari izin öncesine yok malesef son yazılarda hafta belirtilmemişti memler bildirdi hafta sınırını
lara07 miniginannesi9 bizde öyle olmadı hocam hamileler ve 10 yaş altı çocuğu olanlar diye bir yazı geldi öyle olunca okul karıştı çünkü genç kadro herkes ya hamile ya çocuğu var ilçe tekrar bir yazı gönderdi okul ihtiyaç durumunda görev verir diye eşim aynı zamanda müdürüm olur benden başka aynı branştan öğretmen olmayınca mecbur gireceksin dedi hatta 24 dolduğunda bile bir iki hafta kalıyo yine derse girmeye devam edeceğim şuan başka bir arkadaşım 29 haftalık hamile oda derse giriyor çünkü öğretmen yetersiz
Cigdemss BurcuOzturkk sadece 24-32 idari izin kullanılıyor. 32 de doğum izni veya çalışabilir raporu almak zorundasınız. Ama okul idareleri bazen vermiyor izni
Ozgesapmaz Cigdemss hocam zaten uzaktan işliyoruz dersleri.. doğum sonrası kullanma hakkımız var mı doğum öncesi iznimizi
miniginannesi9 lara07 öğretmen yetersiz olması durumunda bizde de öğretmen devam etti çalışmaya hocam
Mumyy fatmakolay uzaktan eğitim vardı zaten okula da defter doldurmaya gittim diğer hocalardan farkım yoktu yani onlar da eğitime uzaktan devam etti
Bsrkst BurcuOzturkk Merhaba bunu bende okuluma sordum. Okula gelmeyip uzaktan eğitim yapmaya izinliymişiz. Kaçıncı haftasında olursak olalım. Zaten okul gitmediğimiz için değişen bir şey yok yani.