Meryemcakmak01 Tesettürlü arkadaşlarım benim doğuma 10 gün kaldı Allah nasip ederse :) doğumdan sonra odada ve hastane çıkışında ne tarz giyeceksiniz bide ben lohusa takımı aldım beyaz doğumdan sonra onu mu giysem yoksa normal eşofman mı bilemedim
Minnosunannesiii Meryemcakmak01 ben lohusa yı evde giycem 🤣 zaten hastaneye kimse gelmiyor normal pijama da hastanede giycem
Kiymtaysenur Meryemcakmak01 bu konu için gerçekten de tecrübeli annelerin fikrine ihtiyacım var bende çok merak ediyorum
Htctnc Meryemcakmak01 merhaba bende biraz süslü 3 lü takım aldım hastanede gitmeyi düşünüyordum ama şimdi daha sade bi normal takım daha aldım zaten hastaneye ziyaretçi alınmadığı için onu orda giyerim süslü olanıda eve geçince giyerim diye düşünüyorm. Hastaneden çıkınca giymek içinde eşofman takımı götürecem üstü tesettüre uygun tunik olanlardan 🤗
Meryemcakmak01 Minnosunannesiii aynen bende öyle düşündüm beyaz 3 lü takım aldım süslü evde giyerim artık 😂
glnzem Meryemcakmak01 hastaneye ziyaretçi yasağı olduğu için sadece ablam ve eşim yanımda olacak o yüzden rahat rahat pijamalarla takılırım 😊 eve geçince de zaten pandemi nedeniyle misafir kabul etmiyorum en fazla görümce kaynana annem çok yakın arkadaşlarım gelir erkek yok yine yani sabahlık aldım hava da sıcak olacağı için tişört giyip üzerime sabahlık alırım geldiklerinde
annelinkoo Meryemcakmak01 ben lohusa takımına yazık diye ewde giycem 🤣🤣 hastahaneye yine yanıma aldım ne olur ne olmaz diye ama orada başka pijama giycem. Çıkısa da eşofman altı we üstüne spor bi tunik aldım üstten düğmeli olanlardan. Allah nasip ederse az kaldı 🙈
patuli Meryemcakmak01 benim daha var doğumuma ama lohusa takımı almayı düşünüyorum sabahlıklı olandan, süslü püslü olmayandan 😊 ev için de normal pijama takımı alacağım önden düğmeli olanlar daha rahat olur sanki
ebrr1048 Meryemcakmak01 lahusa takımı alın yanınıza gene de yenidoğan çekimi oluyor ya o zaman giyersiniz ben öyle yapıcam çekim harici normal önden düğmeli pijama giyerim
Bsmlh Meryemcakmak01 ben 17 gün oldu cnm beyaz giydim pijama lohusa takımı dabahlıklıydı cok rahat ettim 🥰
Cevirmenannee Meryemcakmak01 giymek aklınıza gelirse giyin ben ne götürdüysem giymedim hepsi tertemiz geri geldi 😂🤷🏻♀️
nurdane3504 Meryemcakmak01 ben pijama takımı aldım hastane için sadece alt ve üst olarak abartılı takımlardan almadım evde giymek için de bikaç tane yine normal kısa kollu düğmeli alırım ki emzirme kolay olsun diye pandemi dönemi kimse de pek gelip gitmez erkek olacagi için mavili bı oijama takımı aldım fotoğraf çekeriz diye o kadar diğer takımlar falan çok pahalı zaten gerek de yok diye düşünüyorum bı kere giyilip kenara koyulacak pijama alırım ki hep giyerim
Esmakucuk Doğum sonrası pijama takımı hiç rahat olmuyor, en rahatı gecelik-sabahlık. Ben uzun geceliğim vardı lohusa takımı içinde onu giydim. Hem hemşire gelip sürekli alttan muayene ediyordu kanın çıkması için pijamayla giy çıkar rahatsız olursunuz
HavvaMerve Meryemcakmak01 Ameliyattan çıkınca odam da pijama giymiştim lohusaya gerek duymadım temiz temiz evde giyerim diye yanıma almamıştım hastaneden çıkarken de rahat bol alt üst takım giymiştim ☺️ Şimdide aynısını yapacağım bu doğumum da inşallah
Aleyna_kpln Meryemcakmak01 bende ilk dogumda lohusa takimi evde giydim rahat tabi ama simdi tesetturluyum takimi hastanede pijamayi evde giycem nasilsa kimse gormicek ustume yelek giymek zorunda kalmam hem evde
Gamzeakd Meryemcakmak01 canım pijama takımı aldım sabahlıklı 3 tane onları giiycem gecelikler çok açık oluyo çünkü. Oğlumda da pijama takımı giymiştim . Çıkarkende penye eşofman takım alıcam onu daha almadım . 🥰
Aslanannesiayse Meryemcakmak01 canım bende tesettürlüyüm ama zaten ziyaretçi yasak olduğu için çokta dert etmiyorum bide 1 gün kalıp çıkıcaz zaten namaz için geçirmeli bonem var onu takıcam ben