huma2018 Semarasemra Ayn benim benim bebeğim kine benziyo demi doktorda yüksek ihtimalle dedi zaten 💙
huma2018 Sermec27 inşallah ya doktorda yüksek ihtimalle erkek dedi oda pipi dedi saten benim bebek hemn acit bacaklarını 💙😂
Semarasemra huma2018 evet kuzum buyik ihtimal erkek. Buda bi onceki resmii 13 haftalıken . Senin kaç haftakık ? https://klasresim.com/i/w6PuYY
edauyanik huma2018 erkek gibi duruyor büyük ihtimalle bizde Bugün gideceğiz inşallah söyler cinsiyetini 😂😂
2inciannelik huma2018 çok iyi ben de cuma günü 14+1 olacağım inşallah ben de öğrenirim 16 haftayı bekleyemiyorım valla
2inciannelik huma2018 bana da 1 ay sonra gel dedi o zaman 12 haftaydım . Cuma günü 14 hafta olacağım gitmeyi düşünüyorum başka doktora çok merak ediyorum
huma2018 2inciannelik kız bende normalde ozlele gidiyorum ama bana dedi 1 buçuk ay sonra gel tabi ben dayanamam 18 haftayı nasıl beklim devlete gitim erkek dedi bak buda pipi dedi
huma2018 2inciannelik inşallah sende öğrenirsin cnm rabim gönlümuzden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🏻😊
2inciannelik huma2018 ne güzel canım öğrendin işte hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza benim oğlumun görüntüsü de böyle pipisi bariz ortada