Rmysakyz Yaz geldi şu an vicco spor ayakkabı giyiyor ama terliyor ayağı çok sıcak olunca. Terlik sandalet spor ayakkabi nasıl bir şey almam lazım ayak yapısını bozmaması için hanımlar
Ilkayy Rmysakyz ben viccoda çalıştım daha önce oranın ayakkabıları çocukların ayaklarına özel yapılıyor zaten canım hangi modelini alırsan al o markanın hepsi ortapadilk
Asyaerciyes Rmysakyz LCWaikiki de terlikler var önü kapalı ben 3 çeşit alıyorum çok rahat yaz boyunca giyiyor birde spor alıyorum bir yaz idare ediyor gitme imkanınız varsa deıchman mağazasına gidin derim orada baya indirim oluyor geçen sene 360 tl spor ayakkabısını 140 tl aldım
Rmysakyz Ilkayy yaz için baktım ama şu an ücreti çok yüksek yeni sezonnoldugu için model olarak ne almak lazım acaba yazın spor ayakkabı mi sandalet mi bilemedim
Ilkayy Rmysakyz sandalet alırsan çocuğun ayağı daha rahat eder ve hava alır canım benim düşüncem bu tabi sen daha iyi bilirsin indirme giriyor arada takip et canım
Ilkayy Rmysakyz bence yok sandaletle daha rahat eder çocukların ayakları Çokçabuk büyür zaten yazın sandalet daha iyi
aeh Rmysakyz yani imkanınıza bağlı hava durumuna göre ikisinide kullanır kızım , şuam tek ayakkabı alabilecekseniz sandalet alın kışa doğru spor alırsnz ama imkan varsa ikiside olsun tabi
Ilkayy Rmysakyz Büyük ihtimalle ortapediktir ama Flonub ayakkabıları kaliteli değil cokcabuk acıılma yapıyor