Gulsah94 Şuan hastaneye gidiyoruz eşimle tam 15 haftalığım sizce içerde beraber mi öğrensek yoksa ben önceden girip bi kağıda yazıp gizlice bana yazmasınımı istesem doktorumun. Sonra nasıl bi sürpriz yapabilirim eşime cinsiyeti söylerken
Miniklerinogretmeni Gulsah94 hayatı bu kadar ciddiye almayın 😄 beraber duyun işte ne güzel sağlıklı olsun da
Yaprakdokumusever Gulsah94 Ben öğrenmiştim sonra eşime tahmin etmesini isterken video çekmiştim güzel bi anı kaldı. Cinsiyet işte ne bileyim çokta şeyapmamak lazım 😂
Biranne2 Gulsah94 bence girin ikiniz birlikte görün öğrenin biz öyle yaptık ikisinde de o heyecan çok başka oldu bana daha mantıklı geliyor
ebrugk Ilkayy benim kuzenimde öyle dedi, ben size süpriz yapim dedi. Ama eşim saçma buluyo bu fikri, anne babadan önce başkası mı öğrenir diyo. O öğrenecek bana sürpriz yapcak.
Ilkayy ebrugk anladım canım bende cinsiyet partisi yapmak istedim yapamadım çok içimde kaldı içinde varsa mutlaka yap
Gulsah94 Biranne2 öyle oldu doktor söyliyim mi derken daha kıza benziyor yanılma payı olabilir ama dedi ☺️☺️
Sulee_ Gulsah94 pandemiden dolayı benim eşimi doktor almamıştı içeriye bana söylemişti kız diye eşim kapıda bekliyordu göstermedi diye gecistirdim onu eve dönerken bebek mağazasından pembe bir zibin aldim hediye paketiyle aksam verdim cok sevindi cok şaşırdı hep kız olsun istiyordu😀😀😀😀
Mila33 Bende cinsiyet partisi istedim ama yapamadık bugün gidip birlikte öğrenecez en azından beraber öğrenmekte güzel olur die düşünüyorum 😊
Mila33 Biranne2 teşekkür ederim canım doktorum kız gibi dedi net bişey demedi 🙁 10 gün sonra kontrole gitsem belli olur mu acaba