serennt Kan değerlerim 60.1 ve 110.8 olarak artmıştı bugün doktor kontrolüne gidecem geç döllenme ise olumlu olumsuz herşey ultrasyonda çıkar değil mi adete göre 6 haftalık olmam lazım ama kanda geri geliyor
Leylosacl serennt neredeyse iki kat artmış bence bir sknti yoktur ama çok küçük olduğu için kese ve bebek gozükmeyebilir doktor rahim kalınlığına bakar ve düzenli olarak kan tahlili isteyebilir umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
serennt Leylosacl yaa teşekkür ederim en hayırlısı umarım düzenli artar ama yinede doktora gitmekte fayda var sanırım
123ozgee MMmommy Ya bende de durum aynı geçen hafta reglim geciktiği için yapmıştım kan testi 1137 çıktı beta her taraf kapalı olduğu içim doktora gidemedim bugün gidecem son reglim 9 nisandı umarım kese yada bebek görünüyor ya yada görünür mü sizce
MMmommy 123ozgee benim 7sinde 160 çıktı. Doktor 22sinde gel ancak o zaman görünebilir erken dedi . Bugün beta tekrarladım sonuç bekliyorum ben de. Siz doktorunuzla görüştünüz mü telefonda vs ne diyor
123ozgee Papatya2768 idrar testini bir gün sonra yaptım pozitif çıktı kanı da 2 gün sonra verdim geçen salıydı bi hafta olmuş tam
123ozgee MMmommy 160 dediğimiz beta sonucunuz değil mi benim 1137 çıktı bi hafta beklemek istedim yarına randevu aldım doktorum yok öyle ilk defa gidecem kontrole