Dareyn Doğuma 10 gün kaldı ama aşırı derecede mide bulantısı yüzünden duramıyorum 🤦♀️Bulantılarım 4 aylıkken geçmişti. Bu mide bulantısı neden olabilir ki. Şimdi sağlık ocağına idrar ve kan testi vermeye gideceğiz. İnşallah enfeksiyon değildir🥺
Deletedmom23234 Dareyn Geçmiş olsun ❤️ Doğuma yakın çoğu kişide mide bulantısı ve kusma oluyormuş. Sebebini tam olarak bilmiyorum ama annemde son haftalarında kusuyormuş. Olabiliyormuş yani 🤭🌸
okunmusciklet Dareyn bende 37deyim aynı şekilde aşırı midem bulanıyor ve istifra ediyorum hatta zayıfladım bile diyebilirim doktorum normal olduğunu söylemişti
Dareyn Yesilay Ahh bende ondan şüpheleniyorum. Bir de benim 1cm açıklığım var büyük ihtimalle vajinal Enfeksiyon ama inşallah değildir diyeyim 🤦♀️
Dareyn glnzem Bebek mideye baskı yaptığı için mi oluyormuş. Böyle kussam rahatlarım ama kusma olmuyor sadece bulantı 🙊
Dareyn okunmusciklet Yaaa vallahi geçmiş olsun 🌸 İstifra etsem rahatlarım belki ama ağzıma kadar geliyor yine de inatlığımdan kusmuyorum😄
Dareyn Lalihhhh Doğuma yakın oluyormuş öyle yazmışlar ayy eğer öyleyse eyvallah ama değilse enfeksiyon olmasından korkuyorum 🤦♀️