Irmakayla Kizlar 27. Haftadaym ne saga ne sola yatamiyorum uyuyamıyorum yanlarm ağrıyor daha simdiden bu haldeyim ayaklarm yanıyor ates gibi ustumde esya istemiyorum sizler ne durumdasınız bir insan 20 kere nasıl çis yapar
SudeSelennnn Irmakayla 38+3 karnımda çok ağrım var yatamıyorum uyku tutmuyo. Bugün hastane kontrolüm var içimden bir ses bugün dogurucaksin diyo kendi kendime heyecan yapıyorum açıkçası nedense🤷♀️
Ekvatoral Irmakayla Bende uyuyamıyorum. Ben uyuyamayınca bebek se uyumuyor. Beraber sağa sola dönüp duruyoruz
Austosprensi_ Irmakayla ben cok su tüketen biriyim e bide oglum da baskı uyguluyor normal ama uykularım şimdiden yok
Irmakayla SudeSelennnn rabbim sağ sağlm kucağınıza almayı nasip etsn insallah benim karnmin heeyernde ağrı var
Ekvatoral Irmakayla Allah yardımcımız olsun. Benim problemim galiba safra kesesi ve genel olarak huzursuzluğum var. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah yavrularımız 🤲🤲🤲😅
honeyland Irmakayla ben daha 14 haftamdayım nasıl olacak ne olacak diye düşünmekten yatamıyorum ilerleyen haftalarda nasıl yatacağım bilmem 🤷🏻♀️
Irmakayla honeyland bende o sıra öyleydim ama simdi aşırı zor otururken bile hep ayaklarmı uzatıyorum
Kdk Irmakayla 24+3ten 🙋🏻♀️ Ayaklarım ağrıyo benimde baktım akşam ayaklarımda kılcal damarlarım aşırı belirgin yanma var oda uykuya dalmamı zorlaştırıyo. Güzelce uyumayı başardım diyelim bu kezde haydaaaa hadi wcye 🤦🏻♀️
Irmakayla Kdk allahm yardmcımız olsun insallah gerçekten cok zor ilk hamileligimde hiç boyle seyler yasamadm
HavvaMerve Irmakayla 29+4 haftayız bizde aynı gece uykusuzluk bende de sorun bir yerlerim agrımıyor ama uyuyamıyorum çok sık idrara çıkma var birde 🤦🏻♀️ Yataklara sığamıyorum yer beğenmiyor tam diyorum tamam işte uyuyacağım bu sefer de kızım durmuyor bir türlü olmuyor 🥴
Irmakayla HavvaMerve aynen tam daldm derken yine tuvalet yone uyumak için cabala yine aynı cok zor sırt üstü olmuyor saga hiç yatamıyorum simdi solda olmiyor oturarak hic uyuyamam ne olacak bilmiyorum
Irmakayla Seyma0368 benm uykumda var bide çalışıyorum yorulduğum halde yine uyuyamıyorum midem bile batıyor otururken
Kizannesii07000 Irmakayla yatamıyorum sürekli kasinıyorum tuvalete gidiyorum rahat değilim cok sıcak ohooo allah yardımcımiz olsun