gmzsdt 1 Mayıs’ta kalp atışını duyamadıgı için doktorum kürtaj yaptı , kanaman bitince serbest dedi ilişkiyi , 9 Mayıs ilişki oldu korunmadan ,2 gündür sık sık wc çıkıyorum göğüslerimde hafif agrı var sizce gebelik varmıdır ?
Birtane2307 gmzsdt varsa bile belirtinin olmasi icin bile cok cok erken adet gecikmeden asla umitlenme
ipekakks gmzsdt benim bildiğim ilk adetten hemen sonra gebe kalınabildiği ama sağlıklı olanı bir kaç ay geçmesi imiş. Yanlış olmasın yine de. Gönlünüzce olsun dileğiniz 🌸
Sose gmzsdt inşallah vardır ama belirtileri yaşaman için çok erken.. Daha 10 gün bile olmamış birazcık daha sabır 🙏 olcak inşallah 🙏
Birtane2307 gmzsdt ama suan asiri erken belirti icin yani varsa bile kendini şimdiden belli etmesi mumkun degil insallah vardir hayirlisi olsun❤
EgeAlya gmzsdt öncelikle geçmiş olsun umarım sağlıklı bi hamilelik yaşarsın benimde ilişkiden 7-8 gün sonra göğüslerim sızlamaya başlamıştı adetime daha 12-13 gün varken yumurtlama günün diye tahmin ediyorsan
EgeAlya gmzsdt yumurtlama günün diye tahmin ediyorsan olabilir canım ben tahminlerime güvenmiştim yumurtlama gününde olmuştu ve bu ay olmazsa endişelenme sonraki ay inşaallah olacaktır🙇🏻♀️