Glbnpk Plnmnl aşırı kasık ağrısı, karında hafif şişlik, göğüste hassasiyet, saçlarda şekil almama… şimdilik aklımda kalanlar bunlar ☺️
Pelinbyrktrlr Plnmnl Kesin hamileyim dediğim ay aşırı göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, sol kasıkta iğne batması, ateş basması yaşadım ama regl oldum. Ertesi ay hiçbir belirti yaşamadım göğüslerim yumuşacıktı hatta 🤭 Meğer hamileymişim…
Birannebirbebek7 Plnmnl göğüslerim hassaslaşmıştı ama bu her adet döneminde olduğu için önemsemedim en b kirgin yaşadığım şey aşırı duygusallık hatta duygu durum bozukluğu aklıma geldikçe gülüyorum hatta kendime 🤷🏼♀️😅
EgeAlya Plnmnl yumurtlama günümde sağ yumurtalığımda feci ağrı olmuştu 1-2 gün sürmüştü göğüslerim yumurtlamadan 1 hafta sonra şişip sızlamaya başlamıştı bir de adetime 2-3 gün kala vajinamda küçük zonklamalar hissetmiştim canım
Plnmnl Bende kasık ağrıları ara sıra bir sağ bir sol kasıkta batma hissi aşırı akıntı adetime 2gün var ama bu belirtiler yaklaşık 10gündür var bir de felaket bir bel ağrısı
Plnmnl midekoruyucu EgeAlya o vajinada ki ağrı bende de var zonk diyip duruyor 🙃hayırlısı bakalım artık inşallah 🤲🏻
midekoruyucu Plnmnl sırtımda ağrılar olmuştu, sanki gün boyu yük taşıyorum gibiydi 1 haftadan fazla çektim o ağrıyı. Geceleri en az 2 defa tuvaletim geliyordu ki normalde hiç kalkmam gece. Göğüs ucunda bi karartı olmaya başladı hatta çok şaşırmıştım niye böyle oldular diye 🤷🏻♀️ Öyle kasık ağrısı filan yaşamadım. Normalde adet olmam gereken günden 2 gün önce bel ağrılarım başlardı bu sefer hiç ağrımamışıtı 🤗 bi terslik olduğu belliydi 🙃
MDT Plnmnl adet olacakmış gibi kasık ağrısı,aşırı meme hassasiyeti ,alınganlık ve duygusallık,uykusuzluk,sık tuvalete çıkma
Plnmnl Bugün adet günümdü ama henüz birşey yok belimin sağ tarafından bacağıma kadar inen bir ağrı var 5gündür hapşırırken dönerken sağ kasıkta felaket bir ağrı neler oluyor gerçekten bilmiyorum 🤷🏻♀️
MDT Bfduam net hatırlayamıyorum canım 7 ay geçti üzerinden 🤷🏻♀️Ama hani adet oldum olacam dersin sürekli tuvalete gidip kontrol etme ihtiyacı duyarsın ya aynen öyleydi