Woman KevseR- bugün bende de oldu acaba mı dedim de çok erken diye fazla takılmadım 🙈 belki de ben öyle hissetmek istediğim için oluyodur 😅 ama biraz sıklaşmıştı 🥰
Eylemmm1655 elifenes20 ilk gebeliğin 16 haftalikken içimde sanki kelebek çıkmaya çalışıyormuş gibi hissetmeye başladım zaman geçtikçe kelebek içimde cirpiniyormus gibiydi daha sonra sanki balık kayarmis gibi hissetmeye başladım daha sonra sertleşiyo cnm hareketleri
Bett_blog 12haftamda kızımın hareketlerini gördüm ultrasonda deli oluyordum hissetmekniçin çok şükür miniğim 17. Haftamda hissettim 19-20 gidi dışardan pıt pıt atmasını hissedtmeye başladım çok şükür şuan 26+6dayız nasıl oynuyor sert sert dışardan daha çok belli artık 🥰 zaman geçmez diyordjm geçti yolun çoğu giti azı kaldı şimdide bende 30lu haftalara gelir miyim diyorumm🙈😍
elifenes20 Bett_blog ne güzelll Allah sağlıkla kavuştursun kucağınıza almayı nasip etsin bütün annelerin maşallah ❤🧿
Arelbenan 18 haftalığım, arada sağ tarafa toplanıyor, karnımda tenis topu var gibi oluyor normal mi? Tekme hissetmiyorum henüz
Goxun Arelbenan sol tarafa doğru yatın daha iyi hissedersiniz eğer bebeğin hareketiyse ☺️ Bu da benden bi ipucu olsun ☺️