Bfduam mavili123 karından ziyade sökülme gibi alt tarafta hareketlilik olur ya, rahimde, bu var mıydı?
Bfduam mavili123 ins canım ya benzerdir:) af edersin böyle olunca bağırsaklar daha cok çalışıyor mu ishal gibi?
mavili123 Bfduam inşallah, Allah gönlüne göre versin. onu hatırlamıyorum ya, benim sol göğsüm çok acıyordu ve uçlarının rengi değişmişti dikkatimi o çekmişti zaten
Bfduam yasolinn tamamen değışken kişiye göre, çoğundada tersine hassasiyet oluyormuş, benimde hamilelik öncesinde olmamıştı. Dolgunluk oluyordu.
Bfduam Ecrin_Su47 doğum yaptığımda bendede düzensizlikler oluyordu. İnsan hamile kalsa bilemiyor o süreçte.
Bfduam Betl yarın günüm canım. Bulantım folikasit kullanıyorum o yapıyor olsada fark etmem yani hangisinden diye. Her an geldi gelecek gibi alt kasıklar.
Bfduam merve-shnbs sonra olmadınız sanırım. İnş darısı bize. İki gün kala test yaptım negatifti. Pozitife dönmez gibi hissediyor insan.
eda2408 Bfduam öğretmen ablacım s.aleyküm nasılsın umarım iyisindir yoğunlugum vardı giremedim naptın buu sürede
merve-shnbs Bfduam erken gebelik testi yaparsanız eğer belli olur şuanda onlarda çıkıyor 23 haftalık olduk biz :)