Defnenaz merhaba defnenaz durumunu takip ettim birebir aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef ki :( 2 düşüğüm var 7 ve 10. Hafta 3. Sü ise 17 haftada sonlandırıldı Mart ayımda , ve hiç bir sebep yok provalar, perinatoglar genetik doktorları hepsinin tek söylediği kötü şans , iğne mi kullanmadım haplar mi içmedim dualar mi taşımadım adaklar mi adamadım ama yok . Olmayınca olmuyor bir sebebim olsa elimden geleni yapacağım ama sebepsiz düşük . Tüp bebek yaptıralım dedik gittiğim doktorlar şu an için değil yaşın 35 üzeri olsa idi ya da bir kaç defa 12. Hafta sonrası düşüğün olsa idi evet ama son bir defa daha dene dediler , 12. Hft öncesi düşükleri tekrarlayan düşük bile kabul etmiyor bir kaç literatür dediler bizim için önemli olan son gebeliğim o da 17. Hft . Triplodi çıktı bebekte sebep dedim hiçbirşey dediler tamamen şans bir daha olacak diye bir şey yok diye eklediler . Beni sorarsan dışardan çok çok iyiyim evet canım sağolsun diyorum allahtan daha iyi bilemeyiz diyorum ama öyle bir an geliyor ki ciğerim sökülüyor her hamileliğimde bi arkadaşım benimle aynı anda kaldı hepsinin çok şükür çocuğu kucağında en son kalan ise doğurmak üzere . İsyan etmiyorum tevekkül ediyorum ama çok zor seni çok çok iyi anlıyorum . Yalnız değilsin kendini kötü hissetme Allah beterinden korusun . Şimdi benim de adetim 12 gün önce geldi 😀 baksana birebir aynı şeyler vardır bi hayır , vazgeçmeyelim insallah Allah bizim de yüzümüze bakacak 🙏 sevgiler