Bebekkim Defnenaz 🙂 nasip olur inşaAllah bende İstanbuldayım verilen suyu içtim koruma muskasını hiç çıkarmıyorum
Defnenaz cereninikizleri canım biz sürekli düşük yapıyoruz. Doğal yoldan gebe kalıp. Ben tüp de yaptırdım onda da 2 kez düşük oldu. Gerçi biri kimyasal ama yine de olmadı. Soracagınız her şeyi yaptırdım :) eksik gedik kalmadı. Konumuz bunun üzerine dönüyor.
Silvergirl cereninikizleri kendisini tanıyorum, o klinikteki dünya tatlısı melike hanım doktorumdu benim. Hatta ilk gebeliğimde muayeneye erbil bey’de girmişti. Orasının laboratuvar ve tekrarlayan düşüklerdeki başarısından emin değilim yoksa hoca olarak çok kibar biri olduğuna eminim. Bana tekrarlayan düşüklerde başarılı ve uzman bi tüp bebek doktoru gerekiyor. Yine de çok teşekkür ederim tavsiyeniz için🌸 rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
MMECCELIK Silvergirl bende tup bebekle hamile kalanlardanim ama antalyaya gelebilme sansiniz var ise tipta safak olgan kesinlikle gelinmesi gereken bi hoca integramdanda bakabilirsiniz tup bebek basarisi yuksek
Kubra-mucize26 MMECCELIK bende şuan şafak hoca sayesinde hamileyim orda tedavi gördüm çok iyi biri siz doğum yaptınız mı:)
leaf-07 endobeybi yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın Inslalah, alle klinikte tüp bebek tedavisi size ne kadara mal oldu acaba??
endobeybi leaf-07 teşekkürler 🙏🏻 Geçtiğimiz Temmuz ayında tedavi, Eylül ayında transfer oldum. O dönemdeki ücretleri söyleyeyim. Tüp bebek tedavisi 10.750 Embriyo dondurma 1750 (bu ücreti Altunizade Acıbadem alıyor)
leaf-07 endobeybi teşekkür ederim ,gerçekten de dediginiz gibi fiyatlar çok uçuk değilmiş… Peki sizden tüp bebek yapılması gereklidir şeklinde rapor istediler mi? Bir de tahlil vs. Hepsi bu ücrete dahil mi yoksa onlar ekstra mi ? Kusura bakmayın soru yağmuruna tutar gibi oldum ama….
endobeybi leaf-07 rapor vs istemediler. Benim 2.tedavim olduğu için elimde tahlillerimle gitmiştim. Tedavi sırasında da tahlil gerekmedi bende ama yapılırsa da kan tahlil vs için ekstra ücret alınmıyor diye biliyorum
Smyye93 Serra5 canim ben tüp bebek yaptırmadım. 2 yıl çocuk olmadı bir sıkıntı var mı diye kontrol gittik rahim filmi falan tahliller yapıldı bir sıkıntı çıkmadı şükür ama doktor yumurta takibi başladı 2 kere çatlatma iğnesi uyguladı 1 kere gebelik elde edildi ama kimyasal dönüştü. Pınar hoca direk tüp bebek olsun diyen bir doktor değil durumunuza göre bir yöntem belirliyor . Tam aşılama derken 3 ay ara vermiştim o dönemde bebek sahibi oldum. Bu gitgeller sırasında tüp bebek yaptiean arkadaşlar oldu 8 bin tüp bebek 5 mikyara yakın ilaçlar tutuyor dedi ama dediğim gibi kişinin problemine göre ücret çıkıyor ama gened e 10 15 bin aralığı denilebilir
endobeybi 123Dilan Geçtiğimiz Temmuz ayında tedavi, Eylül ayında transfer oldum. O dönemdeki ücretleri söyleyeyim. Tüp bebek tedavisi 10.750 Embriyo dondurma 1750 (bu ücreti Altunizade Acıbadem alıyor)
Ysmnysfkn cereninikizleri bende Erbil bey in hastasıyım sayesinde bi oğlum var5 yaşında şimdi de 18+3 kızıma hamileyim muhteşem bi doktordur🥰
Smyye93 Serra5 Rica ederim. İstanbul bezmialem vakıf üniversitesi Ana bina (Aksaray vatan caddesinde )
Nusyaa Silvergirl Silvergirl Defnenaz canım beni hatırlatsan tüp ile hamile kalmıştım. Prografı doktorum banada verdi hatta baya araştırmıştım bir kutu kullandım sonra bıraktım. Hakkında hayırlısı olsun dualarımdasın ama benim doktorumuda bi araştırmanı tavsiye ediyorum doç dr yasemin çekmez kendi kliniği var ama işlemleri acıbadem altunizade de yapıyor
Zehra-Arda Defnenaz merhabalar medamerikan hastanesinde Ali Rüştü Ergür diye bir doktor var benim iki tüp bebeğimi de o yaptı ilki düşükle sonuçlandı 2 ci de çok şükür tuttu şuan 31 haftadayız ben doktordan ve ekibinden çok memnunum tavsiye ederim öyle çok ucuk degil fiyatlar
Defnenaz Zehra-Arda teşekkürler tavsiye için. Dediğimiz gibi biz tekrarlayan düşüklerde nokta atışı yapacak biri arıyoruz. Yoksa tüp bebek alanında iyi olan pek çok doktor var 🌺