Srlm 35 haftalığım ayağa kalktığım an göbeğim acıyor aşağısı sizde de oluyor mu hareket etmekte zorlanıyorum
Snm2021 Srlm canım bende 35 haftalık oldum bendede aynısı oluyo ayağa kalkarken zorlanıyorum yatarken kalkarken çok zorlanıyorum
eilik Srlm Oluyor, 35+6 olduk daha yeni, sizin de böyle sıvı akıntınız oluyor mu? Benim bugün oldu eşofmanıma kadar geçmiş acaba su mu bilmiyorum da sabah doktoruma gidicem ama merak ettim 🥰
Mom5444 Snm2021 bende öyle hele akşam sabaha kadar bi ağrım oldu gerçekten çok zorlandım kasık ağrısı gibi bir ağrı ve karnım sertleşince baya bi canm acıyor 🥺
Mom5444 Srlm 35+5 haftalığım bende ☺️ Bazen 40 beklemez gelir bebişkom diyorum bazende 40 geçersek ne olur acaba diyorum hayırlsı olsun hakkımızda Allah’ım bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻
Srlm eilik eşofmanıma geçecek kadar olmadı ama iç çamaşırım ıslaktı , akıntımda yoktu anlayamadım ne olduğunu :)
Mom5444 eilik bende bugün çamaşırımda su gibi akıntı farkettim ☺️ Bundan öncede krem gibi beyaz oluyordu. Valla her gün farklı 🤣 nasılsın diye soranlara şu an iyim diyorum çünkü 10 dk sonrası beni şaşırtıyor 🤣
eilik Mom5444 Ay evet ya dakikamız dakikamızı tutmuyor, suyum mu geldi, nişanım mı geldi, hareketi az mı çok mu? Sürekli düşünüp duruyorum 😂 Paranoyak oldum iyice 🤦🏻♀️
Mom5444 eilik bende aynı bu hafta başladı tüm şikayetlerim hayırlısı bakalım bazen okadar korkmama rağmen doğurasım geliyor 🤣☺️
Mom5444 Sinemer3n evet sabah kasık ağrımevar diye size anlatmıştım dimi 🤣 bu kasık ağrısı vana dert oldu ya bütün enerjimi aldı resmen kendimi hasta hissediyorum çok şükür geçti ama psikolojimi bozdu 🤣