SimgeAydn Asyapolat80 benim de 8 gün var adete acaba erken gebelik testi alıp 2_3 gün sonra denesem mi 🙄
Mucizem11 SimgeAydn Aslında yumurtlamandan sonra kaçıncı gün kuzum o önemli. 10 gün geçtiyle yumurtlamandan bi yap test bakalım 😊
Asyapolat80 SimgeAydn erken gebelik testleri 6 gün önceye kadar sonuç verir diyorlar ama bence direkt kan testi de verebilirsin. Ben adete 5 gün kala kan vereceğim sabredemiyorum😇
Sevdaelmc Mucizem11 canım ya bak ben dün kan verdim yumurtlaamdan 7 gün sonra idi 0 çıktı Bugun test yaptım bak atayım sana
SimgeAydn Mucizem11 tam 10 gün geçmiş. Gerçi ben ovulasyon testi yapmadım 26 günde bir adet oluyorum hemşire arkadaşm var gün aşırı ilişkiye gir senin yumurtlaman erken olur dedi. 10. Ve 14. Gün arası değerlendirdik. Şuan adetime 1 hafta var
Mucizem11 Sevdaelmc Dün 10 yazmıştın canım suan 8 günde bu cizgi cıkıyosa daha erken gibi ama bir gündede deger yükselebilir. Sen bence yarın gebelik testi bidaha yap. Tekrar çıkarsa o zaman kan verirsin yine 😊
Sevdaelmc Mucizem11 canım çatlamadan itibaren sayıyorum 8 ama yumurtalamdan itibaren 10 inşallah vardır ya 🥰