MihricanA Nur2308 Devlette ücret ödenmiyor. Icecegi oturarak ic mutlaka içtikten sonra da biraz daha otur ac olacağın icin miden bulanabilir onun dışında özellikle yapacağın birsey yok saatlerini bekleyeceksin o kadar
Badeeemm Doktorunuz öneriyorsa kesin yaptırın geçen ay yaptırdım bende 28. Haftama yeni girmiştim hiç Bi yan etkisi zararı yok yaptırmasam doğuma kadar içim içimi yiyecekti ya şekerim varsa diye yokmuş şükür. Yaptırmanızı tavsiye ederim
Yaagmurr Nur2308 Canım 12 saat aç kalman gerekiyor su da dahil içmemelisin gittiğinde ilk kan alırlar sonra içeceği içersin 1 saat sonra tekrar kan alırlar bide 2 saat sonra alırlar bu kadar 💁🏻♀️ Ben 50 tl ödemiştim inşallah temiz çıkar sonuçlarınız
fatmakolay Yaagmurr doktorum bana aç gel demedi tekrar sorsam mı acaba kafam karıştı herkes aç karna diyor haftaya yaptıracağım ama bilemedim şimdi aç mı tok mu yanlış hatırlamıyorsam doktor bir şeyler yiyip gel dedi bulantılarım olduğu için mi kafam karıştı 🤔
Mrvweeeeee Nur2308 kendin gitme tek onu soleyeblirim cunku ac karna oldugun icin basini donduruyo bn kafami kaldiramamstm mutlaka yptr onmli cnku 40 flndi sanrm ucreti ozelde
Nur2308 Mrvweeeeee Valla korkum o canım yanımda gelcek kimsem yok işallah birşey olmaz Hayırlısı🤲 Saglıkla kucanıza alın işallah ❤
Yusufaras81 Nur2308 canım ben özele gidiyorum sabah aç karnına gittim kontrole bir kutu içecek verdiler onu içtim kan verdim bir saat bekledim hiçbirşey yemeden kan verdim sonra bir saat daha bekledim ve kan verdim toplam üç kez yanı ve 55 TL ücret ödedim okadar
Gzhm16 Nur2308 sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor cnm eczaneye gidin şeker yüklemesi yapılcak deyın size sekerli su veriyor 50 gr 10 tl onu alıp sağlık ocagına gıdıyorsun zaten hemşireler size söylüyor sonra yapılacakları
Pirincveannesi Nur2308 ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü bianda aç karnına bide inanılmaz şekerli bişey yüklüyosun bebeğe zararı olurmu bilmiyorum içtiğinde ama etrafımdaki çoğu kişi yaptırma diyo hatta bi arkadaşımın dayısı doktor o bile yaptırtmamış kıza oyğzdrn kararsızım
Nur2308 Pirincveannesi Kan verip degerlerini ölçtüre bilirsin canım ona göre karar verirsin Bende ufakta olsa şeker var canım o yüzden yaptırcam yoksa evet haklısın zararli 😊 Saglıkla kucanıza alın işallah ❤