Sinemer3n SMMM123 evet guzel ve temiz dogum yapan bi kac kisiylr de konutum cok memnun kaldiklarini soyledi. Hemsire de egitimde otelde kalir gibi gelin dedi havlu almayin burda var banyonuzu platesinizi herseyinizi yaptircaz dogum esnasinda dedi😀
Nurgul1 Sinemer3n acaba ameliyatta bebek doğduğunda rica etsek ebelerden o anı çekerler mi hep istediğim şeydi bu 🤦♀️
SMMM123 Sinemer3n Oda güzelmiş otele gider gibi. 😁 Annem en son valizim küçük geldi bna bide el cantasi ver dediğimde dalga geçmişti benle kaç günlüğüne tatile cikiyosun kızım diye 😁😁
SMMM123 Nurgul1 Ben lokal anestezi olmuştum oğlumda an ve an hatırlıyorum herşeyi. Neden genel anestezi olacak sebebi nedir.
Nurgul1 SMMM123 belimde iki tane fıtık ve omuriliğimde kist var doktor asla belden uyuşma yapılamaz dedi
Sinemer3n Nurgul1 randevumu beklerken hemsire elinde kagitla dolasiyo bu numaraya bgilerinizi atin diye sizin kac haftalik suan mayis egitimi basladi cunku
Sinemer3n Nurgul1 dogum zamanina yakin gelecekse size atilan linki ona atin oda ordan katilsin yada beraberiz diyin en fazla nerden bilecekler 😀😀
SMMM123 Nurgul1 Anladım canım gecmis olsun önemli olan bebeğini sağlıkla dünyaya getirebilmek. Öyle veya böyle onu kucağına aldığın ilk an ne nasıl olmuş yanında kim var kim yokmuş dünya ne tarafa dönüyormuş peeh diyosun 😁saglikla kucağına al inşallah 😍
Sinemer3n SMMM123 hemsire tatile otele gelir gibi gelin dedi sadece banyo icin terlik alin yaniniza dedi. Cantaya mama biberon istemiyoruz sonrasinda doktor onay verirse aldiririz dedi
Sinemer3n Nurgul1 doguma gideceksen sadece bi arkadasim kayit actirdi gebe okuluna kayit oldu sonra send eoyle birsey yapabilirsin.
SMMM123 Enk3333 Anlayamadım canm ben özele gidiyodum.ilk defa şehir Hastanesi’ne gidicem daha önceki doktorum vm Medical prk. Keçiören deki ulviyya hanım gidiyordum.cok tatlı bı kadın ilgli ve net. Gereksiz laf anlatıp kafa karistirmiyo
Sinemer3n Nurgul1 ben almadim masraf olmasin hemde bir bildikleri var demekki diye etrafimda dogum yapanlarda acele etme dedi. Sadece bir arkadasimdan odunc gogus pompasi aldim.
Nurgul1 SMMM123 Amin canım inşallah hepimiz çok kolay doğumlar yapar sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız 🙂
Sinemer3n SMMM123 koyduysan artik yapacak bise yok ben zaten almamistim. Sende sehis hastanesine gidiyosun degil mi