Hossada MomsAli ikinci çocuğuma hamileyim. Inşallah hayırlısıyla doğar. Bizim ikinci de kız. Aralarında 3 yas olacak. Ikisinin beraber büyüdüğünü düşünmek çok harika bir duygu. Karnımda hareketlerini bile şuan çok seviyorum. Doğsa da sevsek biran önce.
Suzisuzi MomsAli Bende 2 .kez o duyguyu yaşayacağım insllh oğlum 5 yasinda şuan 3 aylık hamileyim aralarında 5 yaş olucakk🥰🥰
Serapveminikleri MomsAli ☺️Bennnn 1 kızım var 33 aylık bende 36 haftalık gebeyim çok az kaldı inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza 😍
Esmabz MomsAli evet haklısınız ama ben cinsiyetleri farklıymış ya onu sormuştum erkek ile kız arasında ne gibi durumlar yaşadınız hamilelikte ☺️
MomsAli Esmabz hamilelikte tek fark olarak kızımda yaşadığım bulantı kusma gibi durumları yaşamadım herşeyi yedim hiçbir şeyden tiksinmedim şükür. Çokta bir farkı olmadı bana göre cinsiyet olarak. Doğduktan sonra nasıl olur bilmiyorum 😍
Esmabz MomsAli bende de tam tersi kızım da çok rahat bir gebelik geçirmistim bu hamileliğim de zor geçiyor ama cinsiyeti ne bilmiyorum 🤣
momsboys MomsAli 34+3 2. oglumu bekliyorum ortalama benimde 1 ayım kaldı ve cok heyecanlanıyorum birazA korku var tabi