Mrvweeeeee Deniz59 merAk etmeyin kemiklerinizi kiracak sekilde tepikliyolar sonrada pisman oluyosn birazdaha gec olsaydi die🤣 bnm kaburgami mahfetmisti😄 aglamamk icin zor tutuyodm kndmi
DamlaMzrk 17 den sonra seğirme gibi hissettim ama 19 olduk baya hissettirmeye başladı ilk defa olunca karnında o his bir başka ne kadar yaramaz olduğuna bağlı benim de ogluşum olacak inşallah ultrasonda dr bey ölçüm yaparken hep kaçıyor keyfini bekliyoruz 😀
Merguse Elifkubra normalde ilk gebelikte 18 22 haftalr arasında hissediliyor ama benm ki 16 hafta iki günlüktü hissettim ilk defim cok erken cocuk deildir dedim bi kaç gün sonra daha güclü hisettim heleki sırt üstü yatınca gayet netti şimdi 26 haftalıgım dışardan bile görünüyor
fethiyeli48-48 Aysegul2210 nasıl bi his allah aşkına ya 16+6 da minik minik cimcik hissi gibi bi şey yaşıyorum arada biraz önce de sol kaşığımda göz seyirir ya öyle bi şey hissettim 2 defa ard arda anlamıyorum bunlar ne haraket mi yoksa gaz mı ne 😂😂😂
fethiyeli48-48 Elifkubra valla kuzum 16+6 günlüğüm kasıklarımın mesela sol tarafında belli bir noktada cimcik hissi gibi orda bi agrı değil ama bi şey oluyor kramp değil krampı biliyorum cünkü . İgne batması gibi de değil biri minik minik cimcik atıyor gibi bu ne bilmiyorum her zaman olmuyor oturunca dinlenirken uzanınca arada olan bi şey ne olduğunu bende bilmiyorum
Aysegul2210 fethiyeli48-48 Yokuş aşağı arabayla inersin karnından bişi çıkıyor Muş gibi his olur ya aynı öyle bazende pıt pıt bisiler oluyor heyecan yaparsın da karnın da kelebekler uçar ya onun gibi şeyler oluyor çok güzel bir duygu ya gerçekten anlatması zor bir tarif
Elifvolkan2202 fethiyeli48-48 Dün bayaa hareketliydi bugün hiç hareket yoktu çok istedim hareket etmesini çünkü onu hissetmek müthiş birşey İçinde seni itekleyen birşey var onu hissediyorsun cnm öyle birşey ben sanki kalbim karnımda atıyormuş gibi oluyorum heyecandan inşaallah sende bian önce hissetmeye başlarsın🥰🥰🥰
Prenseslerimeliferva Elifkubra benim ikinci hamileliğim 18 de hşssetmeye başladım canım oda seğirme gibi yani daha erken hissedersin bi kaç haftaya
fethiyeli48-48 Elifvolkan2202 16+6 da minik minik cimcik hissi gibi bi şey yaşıyorum arada biraz önce de sol kaşığımda göz seyirir ya öyle bi şey hissettim 2 defa ard arda anlamıyorum bunlar ne haraket mi yoksa gaz mı ne 😂😂😂
Anne_17 İkinci hamileligim 14 de hissetmeye başladım ilk hamileligimde 21 haftada hissetim 🥰 ilkler biraz daha bekliyceksiniz o yüzden karın kaslarınız cok sıkı olduğu için gec hissediyorsunuz
Elifvolkan2202 fethiyeli48-48 benim de ilk öyle başladı gazdan çok farklı bence ya farkedilebiliyor ama anlık bbm 15. Haftadan sonra öyle başladı sonra netleşti