Mrvweeeeee Ekonomistanne31 gogslerine cok dokunmuyosn demi masajdr krem surme falan belki sut kanallarini uyarmissindr belkide normal bseydr 🙃
bsranderyaa Ekonomistanne31 merhaba biz 33+3 deyiz ayni durum benim basima da geldi. Sut kanallari hazirlik yapiyormus ancak erken sut gelmesini istemeyiz ilk sut cok degerli dedi doktorum mumkun oldugunca sutyen tak ve dokunmamaya calis dedi
Mutiess Ekonomistanne31 bu haftalarda gelmesi gayet normal o ilk süt bebeğe çok faydalı ♥️ Ayrıca göğüslerinizi ellemeyin onu uyarmayın Rahmi kasarsınız🙏🏻
Ekonomistanne31 Mrvweeeeee Bugün duştan sonra kremleyip biraz masaj yaptım ama her zaman duştan sonra yaparım extra bir şey değil di acaba doğum mu olacak ondan dolayı sordum
Mrvweeeeee Ekonomistanne31 sen yinede masaj yapma krem sur ama okdar oynama onunda alakasi vardr bide yakinlasmis dogumun tetikler belki
bsranderyaa Ekonomistanne31 benimde sag taraftan geldi ama dedigim gibi sutyen giymek gerekiyormus ve masaj vs yapmamak lazimmis
Mutiess Ekonomistanne31 normal bir durum ilk süt bebek için çok önemliymiş💕 ama göğüsle oynamak masaj yapmak erken doğum riski doktorlar genel de uyarıyor 🙏🏻