Findikhanim Kizlar siz bebislerinizi ne zaman görmüştünuz ??? Ben göremedim çok telasliyim.. içimde bı huzursuzluk ve aklımdan hiç çıkmayan deli sorular.. kendimi yedim bitirdim…
Fasulyemm17 Findikhanim daha çok erken ben o zaman keseyi görmüştüm 7 de gidip bebeği ve kalbi dinlemiştim
11mom2 Findikhanim bnde 5+3 oldum bugun ne doktora ne saglik ocagina gittim 2.gebeliğim evdeki testle ogrendim 8 hafta olunca direk doktora gtmeyi planliyorum
Cylncyln_01 Findikhanim bende bu haftalarda keseyi gördüm 7 yada 8 haftalıkken hem bebegi gördüm hem kalp atışını dinledim
Arazynp Findikhanim 5+3 te bebek gorunmez. Sadece kese görünür. Ki kese bile daha çok küçüktür. 6.ci haftadan sonra bebek kese icinde görünür.
Findikhanim Fasulyemm17 2 düşük sonrası o kadar telasliyim ki inşallah bende sağlıkla duyarım kalbini ..
Aslisila Findikhanim yaaa daha çok küçük öyle stres yapma kendine 😊❤️ Çok normal görünmemesi benim kesem bile görünmüyordu o zaman
Nurklc38 Findikhanim ilk gebeliğim düşük oldu hiç korkmayın sonra düşükten 3 ay sonra gebe kaldım 4+6 da keseyi gördüm 5+4 de kalp atışını duydum azcık da bekleyin doktorlar 7 haftaya kadar kalp atışının zamanı var diyorlar
Ebru746 Findikhanim hiç tedirgin olma benim de bir tane düşüğüm vardı tekrar hamile kaldığımda 5. Haftamda gittim sadece kese vardı doktor iki hafta sonra gel dedi 7+5′te hem Bebeğimi hem de kalp atışını duymuştuk çok şükür Allah’a sığın kendini strese sokma yeter
Findikhanim Ebru746 inşallah canım ☺️ sanırım herkez 6 yada 7. Haftalarda bebislerini görmüş kalp atışlarını duymuşlar .. umarım bende bebyimin kalbini duyarım 🙏🙏