Deletedmom15257
[bilinmeyen] harikaaaaaaaaa bir duygu rabbim herkese nasip etsin 😍
MucizemE
İlk hareketini hissedince çok farklı bir duygu hem şaşırıyorsun hem çok mutlu oluyorsun ilk başlarda acımıyor ama ilerleyen zamanlarda sertleşip acıtıyor ama dünyanın en en güzel hareketlerine şahit olup seviniyorsun onun iyi olduğunu düşünüp daha da mutlu oluyorsun ve sürekli şükür ediyorsun ☺️ Çün hayatta yediğin en güzel tekmeler onun tekmesi💕 darısı başına
Slcnslcn
[bilinmeyen] cok tuhaf ama inanılmaz güzel bir his.❤ Ben daha bu hafta hissetmeye başladım. 18.haftadayiz. İlkinde emin olamadim ama sonra kendimi iyice dinleyince oğlumun hareketi oldugunu anladim. Agri aci olmuyor. Icinde köpük patlio gibi pit pit minicik vuruo gecio. Yuksel sesli muzige tepki verio onuda test ettm. 🙈
Emineslh
[bilinmeyen] MÜKEMMMEL ÖTESİ 😍 birde 30. Haftalarda dahada heyecan verici çünkü karnın dışardan oynuyor nerde olduğunu biliyorsun seviyorsun ordan oraya geçiyor ayaklarını ittiriyor uyandırıyor uyutmuyor ama harika duygu zaten garip bir şekilde alışıyorsun ve karnıma az bastırıyorum parmağımla ve aynı yerde oda itiyor oyun oynuyor çok tatlı 2 gündür müzik açıyorum yerinde durmuyor 😄 hayırlısıyla doğsada her yerini öpsem
Emineslh
[bilinmeyen] ilk hissetmeler daha komik çünkü içinde kıpır kıpır kelebek pır pır gibi yada pıt pıt minik minik hareketler insan bekliyor saatler de hadi bi minik hareket daha diye ama büyüdükçe kendini bi yere topluyor karnın neredeyse bi tarafı şişiyor orası oynamaya başlıyor içten acıtıyor ama çok değil hafif ağrılar oluyor ama onu izlemekten aklıma gelmiyor
Twinsmom66
[bilinmeyen] ilk başlarda sakinlerdi . Şimdi yerimden oynatıyolsr resmen yatirmiyo karnım bi oyana bi buyana 🤣🤣 ama dünyanın en güzel seyi
Prensesimibekliyoruzz
[bilinmeyen] Tarifsiz bi duyğu😍
Ygzaras
[bilinmeyen] evlenirken bile o kadar aptalca gulumsememişimdir herhalde o kadar şapal bi gülümseme oluyor ki hep karnını izlemek istiyorsun
deletedmom40
[bilinmeyen] olmaz mı dünyanın en güzel tekmeleri şiddete karşı biri olarak küçük bir adamdan yediğim tekmelere mutlu oluyorum hadi bida tekme at anneye diyorum
Mihrababat
Ilk önce şaşkınlık sonra alışkanlık oluyor her sabah uyandığnda ona bakıyorsn izliyorsun hareketlerini mükemmel bi duygu ya 😍😍
Yenicicianne
Miden gurulduyomuş gibi oluyo pıt pıt bişeyler oluyo karnında bagırsak hareketi gibi heralde bu tekme diyosun ki evet öyle bazen cok hissediyosun bazen minik minik gittikçe vuruyo sertleşiyo vurmaları deli gibi heycanla elin karnında geziyosın vursada hissetsem diye elinle acaba nerede suan diye bulmaya calısıyosun büyüyünce hıckırıyo karnında biyer böyle aynı saniyelerde atıyo onu hissettigin zaman karnına kumanda koy cok komik oluyo kumanda sürekli oynuyo 😀 he cok büyüdügünde yatakta yattıgın yerden vurunca birden ayyh diyip sıcrıyosun kocan noluyo bee diyebilir uykudan sıcrayınca anlamazlar onlar ama keske anlasa bu hissi yaşasa bu duyguyu anlasa istiyo insan 😀ben dogurdum ama hamilelik cok güzeldi be rabbim ikinciyi ücüncüyüde nasip etsij inşallahh bekle ve görrr 😍💋
Nurem
[bilinmeyen] bende vakit ilerleyip iyice meraklandigimda nasil anlarim diye bir post acmiatim ve bir arkadas bana su cevabi vermisti ☺️ Gozlerini kapa ve parmaklarini gozunun ustune koy sonrada gozunu hareket ettir, parmaklarinla hissettigin hareket gibi kipir kipir demisti ☺️ Buyuyunce tabi o kipirtilarin siddeti de artmaya basladi ama harika bir duygu canim 😍