Dnz_yksr Bu günleri hic goremeyecegimi sanarken (zaman geçmiyordu hic sanki) 12 gun kalmış bile cok tuhaf hislerimi anlatamıyorum
mukaddesmasal Dnz_yksr benimde son 15 bakalım hiç niyeti yok sanki Bid e bebeğim tersti en son yarın gidecem inşallah düzelmiştir
balkiz12 Dnz_yksr benimde son günlerin bende karma karışığım ne olacak nasıl olacak ne zaman olacak kolaymı olacak zormu dünyaya bi can getiriyosun sana bağımlı ilk zamanlar zor ama bi o kadarda güzel
Dnz_yksr balkiz12 bende öyleyim cok korkuyorum yetememekten bakamamaktan bi yandan da özlüyorum hemen dogsun istiyorum 🥲
balkiz12 Dnz_yksr bunları düşünürken daha ilerisini bile düşünüyor insan acaba iyi yetiştirebilcemmi diye
Baby2021 Alın bendende o kadar son 15 gün hem biran önce kavuşmak istiyosun hem korkuyosun nasıl olucak Allah hepimize güç kuvvet versin inşallab🙏
Dnz_yksr Baby2021 pskolojik olarak da cok yorucu bi surec bosuna cenneti annelerin ayaklarının altına sermemis Allah🤲🏻🌸
Dnz_yksr balkiz12 bezi nasil biraktiracagim bile aklima geliyor doğmamış cocugumun🤭 iste annelik boyle bisey demekki herseyini en ince detayına kadar düşünmek