Ogretmenim7 Hafsamy6129 Hamileliğin 4.ayında böyle değişik yiyebilecek olmayan şeyler aşerilmesi normalmiş benimde geçen burnuma durduk yere çok güzel toprak koktu yiyesin geldi
Serendipity Hafsamy6129 kan degerlerinize baktirin bir degeriniz eksiktir mutlaka. Toprak icin demir eksikligi diye hatirliyorum doktorunuza soyleyin vitamin takvisyesi verir
Cansu_arass Hafsamy6129 hamileligim boyunca ve sonrasında çok kil yedim an itibariyle de yiyorum şuan😂
Minnos_huzur44 Demir eksikliğinde aseriliyor diye duymuştum başka bi mineralin eksikligide olabilir demir kalmış aklımda
ElifB08 Hafsamy6129 Toprak yeme ihtiyacınız doğsa bile çok dikkatli olun, toprak yemenin dinen çok sakıncalı olduğunu duydum hatta çevremde bi hikayeside var. Arkadaşımın annesinin başına gelmiş. Toprak ve türevlerinden koruyun kendinizi Allah muhafaza 🙏🏻🙏🏻
gullcannn Hafsamy6129 Canım demir eksikliğinden. Eğer ilacın yeterli degilse doktoruna söyle dozunu artırsın. Yeme birçok zararı var. Vücutta parazit ve sayamayacağım birçok şeyin üremesine yol açar. Size sıkıntı açacağı gibi bebeğinize zarar verir sonu kötü olabilir Allah korusun
Miskokulum35 Toprak kil duymamıştım bende bu aralar beyaz sabun kokusuna hastayım elimde gelse yerim ya çok güzel kokuyor 😃