Nurssss Milenka 24 haftalıkken basladı sanırım o günden beri geliyor tişört hergün ıslanıyo 28 haftalık hala aynı
gullcannn Milenka 34+3 haftalığız. 30. Haftaya girdiğimden beri göğsümden sıvı geliyor şeffaf renkte.
Fatma_drmz72 Milenka sorun degil sıkıntı yapma bazen geliyor vala benim sabah kalkıyordum afedersin iç çamaşırım hepsi ıslak ama doğum yaptım sütüm azaldı😢
Milenka Nurssss evet sanırım göğüs pedi olayına erkenden başlamamız gerekecek bende ıslanma olayı henüz başlamadı
Milenka Fatma_drmz72 stres yapmadimda bugünde uygulamanin güncellemesi geldi şimdi 00.00 dan sonra sıkıp denemeyin rahime uyarıcı oluyor yazmışlar. Bende arada sıkıp bakıyordum çıkıyor mu diye meraktan 😂😂😂 İnşallah sütünüz tekrar artar 🤲 uzulmeyin
Milenka gullcannn benimde kendiliğinden gelmedi de sağ göğsüm çok kasiniyordu sonra farkettim sıktım sıkınca geliyor. Ama sıkıp uyarmamak lazimmis
gullcannn Milenka Aynen benimde öyle kiyafetimi vs ıslatacak gibi olmadı. Dediginiz gibi tesadüfen farkettim. Uyarmamak gerekiyor evet. Sadece cildim çok kuru doğumdan sonra göğüs yarası olmasını engellesin diye. Göbeğime sürdüğüm yağdan sürüyorum yuzeysel ama elimle vs sıkmıyorum
Nurssss Milenka doktorum süt kanalları acılmış kötü bişey değil dedi ama sıkmak özellikle akıtmak doğumu tetikler kendi akarsa sorun yok dedi güzel bişey aslında şimdiden sütümüz olacagına işaret
Asyadilan1 Milenka gelmişti. Ben sıkmadım ilk ağız sütü önemli çünkü sabah uyandığımda atletimde izini görmüştüm o şekilde oldu.
Milenka Asyadilan1 ben onu araştırdım .bebek doğunca ilk ağız sütü o zamanda geliyormuş. Ama sikmanin zararlı etkisi bir hormonun salgisini arttırarak rahimde kasılmaya neden oluyormuş bende yeni öğrendim artık sıkmayacagim
Milenka Cevaplarınız için tesekkur ederim Bu uygulamayı yapanlarada teşekkür ediyorum. Olayı tam bugün yaşadım ve gece on ikiden sonra gelen anne bilgi güncellemesinde yaşadığım şeyle ilgili bilgi geldi. Çok mutlu oldum 🤗
AycanAycan19 Milenka 38 haftaligi bende suan anneme onu soruyordum🤭 bu postla karsilastim sut falan hic bisey yokk kupkuru😂
Milenka AycanAycan19 gelmemesinin bir sakıncasi yokmuş doğum yapınca geliyormuş Gelmesinde yokmuş okuduğum kadariyla
Nur8690 Milenka 31 haftaligim. 24. Haftadan itibaren gelmeye başladı. Ilk başlarda damla damlaydi. Şimdi tişörtlerim bildiğin süt oluyor bende anlamadim
Nurssss Uygurelif merak etmeyin gelmedi diye gelmiycek anlamına gelmez kimisi erkenden kimisi doğum anında geliyo bi tanıdığımın hamileliğinde gelmedi sezeryan hemde emzirdiği an geldi sütü