SevdaKB Merhaba taze anneler ❤️ 33+5 haftalıgız mide yanması ekşimesi çok oluor özellikle yatınca cok oluyor ne iyi gelir tecrübeli olanlar yardımcı olursanız ☺️
Nazlican1994 SevdaKB 20+4′ üm bende aşırı mide yanması oluyor. Çay bardağının dibinde süt içince hemen kesiyor. Deneyin mutlaka yanması geçecektir. 💙
merveglc SevdaKB merhaba bende aynı haftadayım 😊 mide yanması çok oluyor evet salçalı baharatlı şeyler çok yakıyor yanmaya başladığı anda hemen soğuk süt için anında etki gösteriyor 👍🏻
kaderelmci SevdaKB bende de süt falan hiç etki etmedi neler denedim şuan sadece 2 yastıkla baya yüksek yatıyorum ve 9-10 dan sonra birşey yemiyorum anca çözüm böyle buldum ilaçsız olarak
SevdaKB Çok teşekkür ederim soguk sütü deneyeceğim doktora gidince de ilaç isticem artık cok fena oluyor uykudan uyandırıyor artık
Melek_ertugrul41 SevdaKB bende biraz erken başladı sanırım 13 haftada başladı soğuk süt rahatlatıcı olır yağlı ve baharatlı bol salçalı yemeklerden uzak dur inşallah bir an önce geçer
Carpe-diem Rennie diye bir ilaç var beni o raharlattı. İlaç da değil aslında zararı yok doktorum vermişti. Onunla iyi oluyo yoksa bende çok çekiyorum o yanmayı