Cgdemmcrtm Kızlar merhaba hepinize iki isim arasında kaldık ben uygar babamız Eyüp ismini istiyor bakalım sizin tercihleriniz ne olacak 🧚🏻♂️
Cgdemmcrtm 0znur Uygar isminin anlamı kültürlü eğitimli medeni manalarına gelmektedir. Eyüp ismine göre manevi anlamı yok
Cgdemmcrtm Kimkibu çok teşekkür ederim inşallah hepsi sağlıkla gelsin kuzularımızın 🌸 sadece Eyüp isminin anlamı da çok ıstırap çeken kimse anlamı da taşıyor ve tanıdığım Eyüp isimli biri taşıyordu bu anlamı ondan biraz çekiniyorum yoksa bende çok seviyorum ismi
Cgdemmcrtm irorkay kesinlikle ilk duyduğumdan beri vazgeçemiyorum isimden ne denirse hepsi kötü en güzeli uygarmış geliyor 😀
Ayseee3434 Cgdemmcrtm vallah bende bugum post actim.eşim imam kendisi baya arastirma sonucu eyüp istedi.bakalim bende post actim.acikcasi eyüp ismi içime sindi benim.bakalim ikinci iism ne olacak
Cgdemmcrtm Ayseee3434 biz iki isim istemiyoruz ben Eyüp ismine sıcağım ama eşim hiç uygar istemiyor manevi anlam olarak kıyaslamıyor sadece değişik duyulmamış diyor 😌
Rose58 allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insAllah bizde iki isim arasinda kaldik bi türlü karar veremiyorum doguma da az kaldi Ayaz ve Göktuğ arasinda gidip geliyorum hep 😅😅