Kızlar öncelikle biliyorum 5 in altı negatif ve evet negatifse ve hastalanırsam dünyanın sonu değil üzülme yeliz diyebiliyorum ama insan kendi kendini teselli ederken içinden “niye teselli ediyorsun ki yükselcek işte” der mi ? Kafamın iç sesini durduramıyorum vücudumda ki belirtilerin olması hormonlara bağlıysa hormonunda yükselirdi sonuçta diyorum ee sonuç 1.2 ama benim sivilcelerim bastı yüzümü (bu benim iiçin sadece hamilelikte olmuştu), söylemesi ayıp kabızlık yaşamaya başladım ve bugün iki kez aha hastalandım diye wc ye gittim ve beyaz akıntı geldi. Ama tüm bu belirtileri geçtm hani anlatılmaz bir duygu vardır hissetmek mi ne olduğunu anlatamıyorum fakat hissediyorum.
Ben ilk hamileliğimde herkes sağlıkla kucağına al dediğinde inşallah sağlığı ile sıhhati ile kucağıma alayım diyordum ama doğduğu günleri hayal edemiyordum hep bi terslik çıkcak diye düşünüyordum ve malesef kızımın vefatından üç gün öncede hep aşkım bişey oldu bak diyordum eşime yani hep hissediyordum bu nedenle hiç bişey almamıştım. Tabiki içim istiyordu onu demiyorum ama içimde birşey olcak hissini durduramamıştım.
Şimdide öyleyim 1.2 olarak gördüm evet negatif diyorum ama belirtiler hislerimi destekliyor. Diyorum ya hastalanırsam yanılmışım diyeceğim ve yoluma bakacağım. Fakat şuan bu şekilde olup değeri yükselen varmı merak ettim ? Mesela son adet tarihime göre 3+3 çıkıyor. Hastalanmazsam çarşamba test yaptıracağım yine ama bu konuda daha önce tecrübesi olanlar bi yorum yazabilir mi ? Tek olmadığımı hissetmek istiyorum sanırım 🙈