Adkut 173 boyunda 55 kilo ile hamile kaldım. 30. Haftada 64 kg oldum. Yani 9 kg. Anlamadım şu aralar çok hızlı gidiyor. 😩 fazla almışım belki ama merak ettiğim sizce doğuma kadar kaç kg daha alırım. 70 i geçer miyim
esraizmirli Adkut 52 ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim doğumdan çıktım 10 kilom gitmişti şuan 55 kiloyum yani demem o ki takılmayın gidiyor kilolar kalmıyor☺️
Girlsmomm Adkut benim boyunda sizinle aynı ama çok değil ki zaten zayıf hamile kalmışsınız Bende 59la hamile kaldım ben 35+5 im 71.5 oldum zaten 6 kilo doğumda gider 30 haftaya kadar benim de hızlıydı geçen ay 1.5 kilo almışım 1 kilosunu bebek almış zaten dr çok iyi dedi bana
BTSG04 Adkut bende 57le hamile kaldım 9. Aya kadar sadece 8 kilo almıştım 9. Ayda asıl alınıyormuş kilo aynı beslenmeme rağmen şuan 70 oldum ama hiç takmıyorum doğumum her an olabilir son 8 günüm doğumdan sonra gider diyorlar hep çevremdekiler
hellobaby0 esraizmirli bende çok takılıyorum ya Hergün söylüyorum eşime selülit oldu şu oldu bu oldu etim cıvıdı kilo aldım vs vs bende de aşırı takıntı var napcam 🥴🙄🙄
Zeynep007 61le hamile kaldım yaklaşık 5 kg verdim 15inci haftadan sonra almaya geri başladım ☺️ Şuan 18+4 güncel 58 kg oldum ama almaya çok elverişliyim zaten
esraizmirli hellobaby0 benimde var selülitim ama takılmıyorum evladıma kavuştum sonuçta kolay mı sizde böyle düşünün ☺️
MKrasnic Adkut ben 62 ile hamile kaldım 82 oldum 😁 boyum 1.76 . Sağlıkla gelsin evlatlarımız da üzülme hallolur kilo
DuyguCnpltTyds90 Adkut MKrasnic ben de 63ile hamile kalmıştım, şu an 80olmuşum 34.haftam. Boyum 177. Enine boyuna biraz kötü oluyor ama napalım, hiç takılmayın. Verirsiniz sonra.
HafizeFatih Adkut 55 ile hamile kaldım 31+5teyim 59 60 gidip geliyorum en son 29 haftalık ilken gitmiştim bebişim 1500 kgdı bakalım ben alamazsam da o alıyor değil mi
sevvalakkah Adkut 49 ile hamile kaldım 30 haftalığım 65 kiloyum 😂 Bence boşver önümde bir 10 hafta var inşAllah bakalım bende kaçlara kadae çıkacağım 😂 Bence hiç dert erme yarısı bebişimiz ve amniyon sıvımız zaten 🌸
esraizmirli Glsm48 son haftalarda kilo alımı duruyor merak etmeyin son 2 ayda çok kilo almadım ben 2 3 kilo falan aldım
Ylzozprn 4 gün sonra doğumum var 39+1 de tam 22 kg aldım.ilk oğlumdada 22 kg almıştım hepsini verdim veriliyor yani sağlıklı olsun bebişlerimiz yeterki