brvnsubasi Merhaba bugün 5+3 olduk. Dürüm içinde ciğer yedim bi zararı olur mu lütfen bakar mısınız çok aklıma takıldı
Soe brvnsubasi ciğer içinde bulunan a vitamini sebebiyle bebeğe zararlı olabilir ama bir kez yediniz diye de olmaz korkmayın sadece bir daha yemeyin diye söylüyorum.
brvnsubasi Gamze4125 evet ama bi çok yerde yemeyin yazmış yüksek miktarda A vitamini yani retinopati içerdiği için🙄
sezcag Ben doktoruma sormuştum tanıdığın güvendiğin kasap olursa alıp yiyebilirsin demişti temizliğinden emin olman lazım canım ama ne kadar sıklıkla tüketilir bilmiyorum
Soe brvnsubasi yok yok vicdan yapmayın o haftalarda hamile olduğumuzu bilmeden neler neler yedik hatta ilaç içtik bilmeden. Sağlıkla alalım kucaklarımıza
busrabyrm97 Benimde canım çok çekmişti dayanamayıp yemiştim doktoruma sordum A vitamini çok yüksek olduğu ve sakatatlar toksoplazma ürettiği için hamileliğin ilk 3 ayında zarari büyükmüş tabiki tadımlık yenmesinde sakınca yok 3 aydan sonra faydalıymis bile
brvnsubasi busrabyrm97 evet bende öyle okuyunca bişey olacak korkusu içimi kapladı ama tek seferden bişey olmazmış çok şükür🤲🏼ama bilmiyordum içime kurt düştü açıp baktım zararlıymış ilk 3 ayda fazla tüketimi🙄
Aysun1983 brvnsubasi ciğer olmada da bende bazen salam ya da jambon yiyorum çok çekiyor cnm bazen sadece kokluyorum eşim gülmekten ölüyor 🤣
kaderelmci brvnsubasi ilk aşerdiğim şey ciğer olmuştu gece rüyamda görüp sabah resmen kokusuyla uyanmıştım 1-2 hafta kadar tereddütte kaldım ama sonra amcamın kendileri yapıyor dükkanlarında ondan az da olsa aşerdiğim için yedim ama güvendiğin yerden iyi pişmiş yersen sorun olmaz bence aşırıya kaçmadığın sürece
brvnsubasi kaderelmci yok canım aşermekten de değil benim ki tamamen bilmemekten.. çok yeni öğrendim bebeğimi. son 1 aydır da ilk kez yiyorum🙄 bir daha tövbe yemem😅