Minikmucize15 Kızlar ikili test yaptırmayı düşünmüyorum sonuc ne olursa olsun kabulümdür aldırmayı düşünmüyorum bebegi yaptirsam risk cikarsada kendimi hamilelik boyu strese sokmak istemiyorum sizce yaptirmamakta dogru mu yapiyorum.
Tuu66laaaayyy55 Minikmucize15 buna kendini hazırlamışsın seçimini yapmışsın zaten bizim yorum yapmamız saçma olur bence
Dilekcnkn Minikmucize15 Bende aynı şekilde yaptırmadım doktoruma sordum oda aldırmam dersen gerek yok dedi ama yine ultrasonla bakalım dedi baktık şükür birşey çıkmadı üçlüde yaptırmadım kendimi o psikolojiye sokmak istemedim
Aysem3338 Minikmucize15 bende çok düşündüm yaptırmak istemedim ama herşeye hazırlıklı olmak lazm tabikide aldırmak aklıma gelmedi ama hiç değilse aklımda kalcagina yaptırdım rahatladım
Minikmucize15 Merveee34 bir yandan da vicdan yapiyorum risk varsa kendimi ona gore hazırlasam diye ama bilmiyorum sanırım yine yaptirmayacagim
Minikmucize15 Tuu66laaaayyy55 belki benim de düşünmediğim birsey vardır ve fikrim değişir diye sormak istedim sonucta bu platform bunun icin var
Tuu66laaaayyy55 Minikmucize15 tmm okey Hem fikriz bu söylediğinde fkat soruyu sormuşsun cevap hakkı tanımadan kendin cevabını vermişsin zaten ne olursa olsun kabülüm aldırmayı asla düşünmüyorum demişsin ..
Mother__25 Minikmucize15 Kesinlikle seninke ayni dusuncedeyim ve etrafimda bir kac ksiye yuksek cikti hamilelikleri zehir gbi geçti ama maşallah sağlıklı doğdular yuzde yuz digruluguda yokki niye kendimizi uzelim.Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin
Minikmucize15 Tuu66laaaayyy55 net cevabımı yazdım doğru boyle düşünüyorum dogru mu yapiyorum sizce diye de sordum zaten arkadaşım bunun cevabi ya benim gibi düşünenler olur doğru der yada hayir boyle yaparsan daha iyi diye fikir verilmesini istedim. Cevabın icin tesekkurler bu kadar uzatmayalım lütfen.
Tuu66laaaayyy55 Minikmucize15 artı orda bi problem varsa 3 lü test e yönlendiriyor doktor yani 3 lüde net öğrenebiliyorsun
Nurayed Minikmucize15 Bende başta böyle düşünüyordum ama sonradan fikrim değişti.Allah korusun hastada doğsa yine doğururum ama önceden bilmek insanı herseye daha iyi hazırlar hem maddi hem manevi olarak. Ama 2li testlerin çok fazla yanılttığını duydum güvenilirliğini olmadığını söyledi doktorum. Nifty panorama/nipt testi önerdi biz onu yaptırdık durumunuz varsa doktorunuzla bu testi konuşmanızı tavsiye ederim 🙂