Zelooo İyi aksamlar arkadaslar ben 38+4 oldum ama son bimkac haftadir bebegin hareketleri hep sağ tarafim oluyor acaba bu normal mi tekmelerini falan baya güçlü hisseyorum hatta..
Htcyildiz Zelooo 38+5 oldum bende normal yerleşiyorlar kanala çünkü çok hareket etmeslerde sert hareket ediyorlar korkma ☺️
cemreninannesi67 Zelooo bende 36+5 haftalığım. Bebeğim hep sağ tarafımda hareket ediyo hep sağımdaydı yani
Merve50 Zelooo ben oldu olası hep sağ tarafımda hissediyorum çok nadir sol tarafımda hissetmişimdir 😂 35+5 olduk bazen ben bile sert hareketlerinden zorlanıyorum uyutmuyor sanki iç karnımı deliyor gibi 😂🤦🏻♀️
Zelooo Htcyildiz doktora sormayi hep unutuyorum bas asagi da suan ama kafasi tam.kanala girmemis oyle demisti doktorum 37.haftam da
Htcyildiz Zelooo bende 38+2 iken dedi doktorda bana kanala girmiş diye korkma ondan sen vücudumuz okadar değişiyoki valla doğrunca nasıl hissedecek acaba
Zelooo Htcyildiz ohh iyi bari icim rahatladi zaten hergün saşırıyorum bu halime biz buyuk ihtimal.ayni zamanlarda dogurucaz insAllah hayirlisiyla bi doguralim da..
Htcyildiz Zelooo inşallah 🥰☺️ Cinsiyeti ney bebişin benim erkek 26 su dedi doktor bana ama o ne zaman gelmek isterse ben 36+6 iken başladım 😅😅 aha doğruyok aha doğracam valla iyi durdu sıpa karnımda
Gozde94 Htcyildiz benimde bugün 37+5 26 mayısta doğumum var kanala yerleşmediğini söyledi sağ tarafa toparlanıypr ve canımo yakıyor bugünde rahmimde baskı hissediyorum sancı gibi giriyor ayakta duramıyorum
Zelooo Htcyildiz benim de erkek cinsiyeti bnada 25 mayis dedi doktor.ama sanki benim sancilarim.basladi gibi adet sancisi cekiyorum iki gundur hayirlisiyla.bi gelsinler de :))
Htcyildiz Gozde94 allah yardımcın olsun inşallah hiç belli olmaz kanala girer inşallah ☺️Yatma biraz yürümeye çalış duş Al
Gozde94 Zelooo olabilir hiç böyle zorlanmanıştım eşim bile aman otur emekliğe ayırdım seni şimdi başlamasın doğum diyip duruyor 😆
Zelooo Htcyildiz sizinle.konusurken nisanim geldi benim dun geceden bu yana hastanedeyim bakalim.doktoru bekliyoruz ne dicek:))
Htcyildiz Zelooo ama yeni gördüm noldu varmı Doğum sancın felan nişanın gelmesi Doğum olacak anlamına gelmiyor diyorlardı
Zelooo Htcyildiz 2 cm.acilma varmis birde sanci cikti surekli nst bagliyolar bugun yarin dogururmusum doktor oyle dedi suan normal gorunuyor kafasi kanalda zaten