Nazli_ayar Sevenikikalp 5 buçuk haftalık hamileyim. 3 hafta boyunca göğüs uçlarım iç çamaşırıma değdiği için bile aciyodu. Dokunamiyodum. Göğüslerim agriyodu. Arastrdim hamilelik belirtisi olarak geçiyo. Normal yani
Sevenikikalp Nazli_ayar inşallah ya daha once gebe kaldığımda bu şekilde uçları ağrımıştı inşallah yine tutmuştur🤗🤗
papatya56 Liyuzamom İnşallah canım benınde normalde adete bir hafta kala goguslerım ağrımaya baslar goguslerım agrımıyo belım agrıyo
Liyuzamom papatya56 bazı kişilerde hiç belirti bile vermiyormuş canım. Bilmiyorum kalbimizi temiz tutalım rabbim ne zaman verirse hayırlısını versin 😊
Nazli_ayar Sevenikikalp Evet yumurtlamadan itibaren. İlişki günlerimi falan biliyorum agridigi zamanida hatırlıyorum. Bir hafta öncesine kadar aşırı acı ağrı vardı şu an daha daha az.
Yadothecat Nazli_ayar bu durum bende de var yumurtlamadan beri göğüslerim ağrıyo henüz 5 gün geçti Sevenikikalp
Yadothecat Sevenikikalp seninle aynı gün yumurtlayıp aynu belirtilerle devam ediyoruz ismini görünce şaşırdım 😀
Mom047 Sevenikikalp Göğüslermde hassasiyet hissettim.Ucunda felanda.Öyle şüphelendım hamileleiğimden.4 haftalık felan hamileymişim 😎
Yadothecat Sevenikikalp umarım 🧡 bende pcos var adet tarihim belli olmadığı için teste devam edicem sanırım