mustafaninidili uleErenTozkoparan inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏
ipeksfr ecemsuu 32 de vuruldum cnm ben vurulduktan 4 gün sonra doğum yaptım. Zaten doğuma alıcağı için yaptı ilacı doktorum
ipeksfr ecemsuu iyi şükür ama küvözde canım 1 ay oldu valla. Sıkıntısı yok ama kilo almasnı bekliyoruz 😔
Denz mustafaninidili Aynı şeyleri yaşıyoruz 32 den sonra gelişim geriliği var dediler ama kilo alıyordu bugün kılo alımıda durmuş dediler ve çok zayıf yarın doppler testi tekrar yapilacak ve sanırım bebeği alacaklar 😔
mustafaninidili Denz aman başka sıkıntı olmasın da kilo alır sorun değil ben doğumumu yaptım 2590 doğdu bebeğim şekeri düşük diye takip ediyorlar şimdi de
Bozslanomur Ozgezafer bn oldm 33 haftamda başı kanaldaydı ve ciger geliştirci igne oldm nedn ki? Yani asıl sorun ne ?
Denz mustafaninidili yatış verdiler canım 4 gündür yatıyorum tansiyon varmış bende o etkilemiş sanırım kontrol altına almaya çalışıyolar genede zamanlarında saglıcakla gelsinler ınsaAllah