AycanAycan19 Merhaba anneler 38. Haftamizdayiz ama çok hareketliyiz çok şükür ama hani diyorlarya hareketleri azalir diye son haftalarda ama biz cok hareketliyiz erkek bebek bu arada. Erkekler icin az hareket eder kiz bebwkler hareketli derlerdi.💙🤍😍
glnzem AycanAycan19 bende 37 haftalığım benimde 2.3 gündür çok hareketli niye anlamadım 😊 bebeğim kız bu arada
Nilaylks AycanAycan19 35 deyim hissetmeye başladığımdan beri sürekli hareketli hiç azalmadı canımı acıtmıyor diyordum iki üç gündür sanki sürekli dönüyor ve karnımı gerdiriyor canım acıyor ama seviyorum hareketlerini☺️
AycanAycan19 glnzem hic hareketimiz azalmadi cok şükür her sabah uyaninca yokluyorum hareketlimi diyee ama aksama kadar tepiniyo masallah🤲🤩
MerveDurr Hiç belli olmuyor benm de mesela genelde cok hareketliydi ama hafta ilerledkce arada hareket etmediği oluyordu korkuyodm ama mnik minikde olsa hissediyodm snra ertesi gün kuduruyodu😂
AycanAycan19 Nilaylks olsun biz canimizin yanmasina raziyiz. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsinnn. Insallah🤲🤲🤲🤲🤲🤲