EmelAkman SeliHarun hamilelikten önce yapılan lazer işe yaramıyormuş zaten hormonlardan dolayı geri çıkıyormuş bende çıkmadı ama demekki benimkiler göbekten çıkmayı tercih etti 😂
SeliHarun EmelAkman evet olabilir ben de oyle duymustum 😊 doktorun dokulur demisse kafani cok takma bisey olmaz bakmamaya calis 😂
Tugba__- EmelAkman yok ağda 😅ama arttirmadi aldıklarım çıkıyor sadece çok şükür ki😬bide diğer ay orman olurmuş 🤣🤣
Ferda_sen EmelAkman dökülüyor ilk gebeliğimde vardı döküldü şimdi yine hamileyim yine çıktı 😬 açıkçası hamilelikte bunları göze almak zorundayız
Nurayed EmelAkman sadece göbeğinse iyi yine benim sırtım göbeğim fena halde 😭😭😭 merak ettiğim şey acaba dökülür mü sonradan gebelikte çıktı sonuçta sonradan kendiliğinden dökülse bari 🥺
NeslihanDuz EmelAkman Aynı şekilde bendede tüylenme oldu ama sizin göbeğinizin üst kısmı gibi çıktılar ince tüy şeklinde yani 🤭 sizin alt kısımda kalın çıkmış ama doğumdan sonra döküldüğünü çok söyleyen oldu dokunmayın bence 🤗 bir süre idare edeceğiz 🤷🏻♀️
milla-s EmelAkman yok yok dokunmadım zaten çok acır gibi geliyor, göğüsler de çok hassas olduğundan malum. Ben de koşacağım valla direkt😁
milla-s gulapikk aynen ben de göbeği aldım da göğüs arası çok acırmış gibi geliyor. Bir de o bölgeden korktum yani, umarım dökülür de doğumdan sonra uğraşmayız🙈😁
GizemKaplan EmelAkman hindistan cevizi yağı mi kullanıyorsunuz? Onun tüyleri kalinlastirip çogalmasina yol actigini duymuştum
[silindi] EmelAkman bnde de var ama ben farklı Bi yere takıldım pubg oynuyor musunuz 😂help dediniz direk aklıma pubg geldi
Minigimm0611 EmelAkman Benımkıde öyleydi valla cok kötüydü doğumdan sonra dökülüyormuş ama ben dayanamadım aldım 2ay oldu alalı cıkmadı inşallah cıkmaz ☺️