Aysun1983 EmelAkman cidden baya kalın kalın çıkmış şimdi dert etme bebeğin sağlıklı olsun gerekirse doğum sonrası dökülmezse bakarsın icabına cnm
EmelAkman Aysun1983 zaten eşimde öyle söylüyor illaki çözümü var yani diye ama bazen karnımı sevmek istediğinde açmıyorum kızıp ağlıyorum 😌
EmelAkman gulapikk ahaha 😂 benim gibi olanları görünce mutlu oluyorum azcıkta olsa yanlız değilim diye 😂
Ezgice0 Bir de kolumda falan beyaz renkte incecik tüy çıkıyor bir tane sadece ama o kadar uzuyor ki saç gibi uzuyor koparsam çoğalır mı acaba böyle olan da var mı 🙄
MinikKalbimmmm EmelAkman 🙈🙈gerçekten çok ilginç bi durum vücudumda her bölge lazerden dolayı temiz tüylerim çıkmıyo ama göbek benide çok şaşırttı😂 neyse sağlıklı olsunda bebişkolar doğum sonrası lazerleriz😬😬🙈
EmelAkman MinikKalbimmmm benim de tuhaf yani hiçbiyerimde tüy kıl sorunu yok bendede lazer var ama göbeğimdekiler pörtlediler şaşkınlık içindeyim 😂
ratatosk EmelAkman gördüm fotoğrafı halinize şükredin beterin beteri var ben hiç atmiim foto 🙈🙈 almayı denemeyin bence doğumdan sonra dökülür diyor etrafımdaki herkeste öyle olmuş alırsak kalıcı olursa o zaman daha kötü dökülmezse bakarız çaresine
EmelAkman Deletedmom23234 tek tesellim şuan bu zaten çoğu hanile kadının aynı dertten muzdarip olması 😂
berilkus EmelAkman ben doğumdan önce lazerle bitirmiştim tüm tüyleri, hiçbir yerimde çıkmadı göbekte çıktı 😂 Venüsle kısalttım tekrar uzamadı, sanırım bu ilk aylarda patlıyor sonra duruluyor. Şu an tek tük var. Doğumdan sonra yine lazere 😃😃😃
Hazeleyes_ EmelAkman benim sizden daha koyu ve daha çok😀ben alacağım ağda ile . Şimdide kemdim post açtım ağda markası soruyrom valla ben utanıyorm öyle olunca rahatsız ediyor beni alcagım ben 😀
ratatosk EmelAkman hayal gücünüzü kullanın ve sizdeki göbeğin tamamının kıl kaplı olduğunu düşünün maymundan hallice 🤣🤣🤣
EmelAkman MinikKalbimmmm ben açıp saniyede geri kapatıyorum eşim sevmek isteyince kızıyorm aman ne olcak saçmalama diyo ama ben yine açmıyorum 😂
Basakgul EmelAkman Ben ben hatta yaratacağım artık 😂 😂 dökülmedi de galiba bir kaç güne bir ağda silecek onları dayanamıyorum 😂