Nurdanizgi 4.5 aylik hamileyim bgun biraz maydonoz yemiştim maydanozun düşüğe sebep olduğunu duydum ve çok tedirgin oldum böyle birşey var mı acaba :/
Sermec27 Nurdanizgi 33+3 haftalık hamıleyım en basından beri yiyorum hala yiyorum maydonozu bir oturuşta demet demet yemediğiniz ya da suyunu içmediğiniz sürece hiç bir zararı yok 🥰
Demet84 Nurdanizgi maydonoz sapı suyu veya aşırı maydonoz tüketimi vücuttan çok su atılmasını sağladığı işin zararlıymış. Benim doktorum papatya çayı ve adaçayı içme dedi sadece onlar zararlıymış.
Nurdanizgi metehaninannesiii zaten bir düşük tehlikesi yaşadım Şimdi de böyle birşey duyunca iyice gerildim
Damlaaykoc Bi doktoru dinlemistim bu konuyla alakali da espirili bi dille soylemisti yediginiz okadar maydonoz bebegi dusurmez demisti 😊 yani korkmaniza gerek yok bebek baya büyümüş düşmez korkmayin
Nurdanizgi Demet84 doktorum birşey demedi ama şimdi okuyunca çok korktum zaten bir kere o korkuyu yaşadım Allah korusun ya
Sita3434 Nurdanizgi senin dediğin ilk 3 ayda özellikle riskli ve riskli sayılabilmesi için oturup 2 3 Demet maydonoz Yemen lazım Banu çiftçi böyle diyordu
MS92 Nurdanizgi bende yiyorum 38 haftalık oldum bile porsiyon abartmadıkça ve tehlikeniz de yoksa hiç bir şey olmuyor.
Sita3434 Nurdanizgi canım bu zamana kadar yememiş olman bile mucize ben bir şeylerin içinde yiyorum yine