Melekalkan06 Arkadaşlar kuzenimin 1 aylık oğlunun testi pozitif çıkmış , yoğun bakımdaymış kaç günde iyileşiyorlar 🥺
Bgm6161 Melekalkan06 Benim bebeğim 17 günlük 6 gündür yoğun bakımda beslenememeye başlayınca götürdük. Orda ateşleri çıktı. Hala bekliyorum bugün kan alacaklar enfeksiyon var mı yok mu diye.
Melekalkan06 Bsmlh hiç bi bilgi vermiyorlarmış hastanede sağlık bakanlığı arayıp pozitif olduğunu söylemiş 🥺
Bsmlh Melekalkan06 Allah Allah bizim hep bilgi verdiler canım 4 gün normale döndü 10 gün yine karantinası devam etti
Melekalkan06 Bsmlh ay söz konusu evlat olunca insan deliriyo resmen, ama yoğun bakımdaymış bi onu biliyoruz işte insallah bebişlere hiç bisey olmaz 🥺😥
Bsmlh Melekalkan06 inşallah canım onun balgamı işin tutuyorlar sonra hemen bırakıyorlar inşallah hemen gelir anneciğine
Bsmlh Bgm6161 benımkıde 17 günlük dünden beri bende de basladı beslenmeme doktora götürcem bugub canım senın hiçmi almadı beslenmedi peki nasıl anladın
Bgm6161 Bsmlh Biz pozitiftik zaten onunda pozitif olduğunu biliyodum. Beslenme problemi olunca ondan olduğunu anladım götürdük hemen yatırdılar.
Bsmlh Bgm6161 anladım canım çok geçmiş olsun benım yenı yapıldı test negatif ama cocul sarılık sanırım ondan yememesı
Bgm6161 Bsmlh Benimde ilk testim negatif çıktı aman dikkatli olun sakın evinize kimseyi sokmayın. Gerçekten hayatımızı felç etti bu hastalık basit değilmiş yaşayarak öğrendik.
Bsmlh Bgm6161 ay allahım şifa versin size bende dün dr götürdüm gazdan yemıyor mahvoldu mama degıstı sütüm yok cok üzülüyorum
Bgm6161 Bsmlh Benimde sütüm yok üzülmeyin napalım olanı sağıp veriyorum bende. Gaz sorunu bizde de çok var yenidoğan hemşiresi olamama rağmen bi çözüm bulamadım.
Bsmlh Bgm6161 biagia verdı bana dün dr bide mama evolvia ac geç dedi bakalım işe ywrayacakmı bende sağıp verdiğim oluyor emzirdiğimde ama boş olunca ağlama nöbetleri cok oluyor