AhahHbzhz Kızımda 3. Gün gelmişti allah nasip ederse ekimde 2. Bebeğim doğacak inşallah bu sefer hemen gelir sizin aynı gün geldimi veya ne kadar süre sonra geldi :)
Denizyildizii AhahHbzhz ilk emzirdiğimde karnını doyuracak kadar vardı. Ama ben ilk olmasına rağmen hiç strese sokmadım kendimi hiç acaba gelmezmi diye olumsuz düşünmedim hep ilk gün gelecekmiş gibi düşündüm çantama biberon mama vs falan koymadım. Sizede bu şekilde tavsiye ederim❤️
Bsmlh AhahHbzhz benım 16 gün bugun canım bestlak ve hummana kullanıyorum ama 20 cc en fazla 25 cc geliyor İnan ne yapacağımı şaşırdım cok üzgünüm ilkimde hiç gelmedi bunda böyle 😔
AhahHbzhz Denizyildizii ya ne güzel düşünmüşsün benim belki stresten gelmemiş olabilir kızımda küveze girdi diye bunda dediğini kesin uyguliucam :)
AhahHbzhz Bsmlh inşallah sütun dolar canim biran önce 🥰 üzme kendini benimde kızımda çok azdı emmedi de kuvezde biberona alıştı sağdım verdim sağma ilede olmadı emmeyince ama yapcak bisey yok mama ile büyüdü kızım inşallah bu sefer emdikçe çoğalsın sütun 😘
Bsmlh AhahHbzhz inşallah cnm benimde sekeri düşük doğmuş once enjektör ile mama denemişler bakmışlar baya ciddi düşüş var şekerde ve sarılıkla dogdu az hemen biberon verılmıs ona rağmen emiyor ama süt yok boş makıne aldım yok
ikiponcik_annesi AhahHbzhz ilkinde hemen gelmişti ama inşallah bundada öyle olur hemencecik gelirde sarılık filan olmaz bebişim salı günü doğumum var bakalım kısmetse 🙈🥰
Munisee AhahHbzhz ilkinde 3.gunde eve gidip dus aldim aksama gelmsti bu hamillgmde temmzda dogum yapicm.bnde cok meraktaym ama hemen ilik bi dus almayi dunuyrm dogumdan snra belki etkisi olur
AhahHbzhz Munisee inşallah canım bende eve gelir gelmez dus almayı planlıyorum hatta sıcak masaj öneriyorlar onuda araştırıp yapmayı düşünüyorum eğer gelmez ise
Bsmlh AhahHbzhz ben eve geldiğin gibi girdim sıcak duşa cnm hep ovalıyorum başka yöntem varsa bana da yazın 🥰
Catwoman AhahHbzhz süt gelişini doğum şekli belirlemez. Bebek plasentadan ayrilir ayrilmaz süt gelişi başlar. Ne kadar emerse o kadar süt üretimi olur. Kendinizi şartlandırmayın çünkü bilimsel olarak durum bu🤷🏻♀️
T_nisaa AhahHbzhz ertesi gün geldi ama ben masaj yaptım ve ılık bir duşa girdim bence onun faydası oldu