Cigdemss Normalde göbek bağı düşünce diyorlar ama ben Antalya dayım, Haziran sonu doğum. Çocuk 1 hafta beklersem çok kötü olur sıcakta, göbek bağını kapatıp, 2 günden sonra yıkamaya başlamayı düşünüyorum inşallah. Batikon yada kuruması için ilaçlar var.
Cilekkz-22 MMmommy evet o veriyor malesef çocuğumun ismini bile benden habersiz eşimle birlikte karar verdiler bende istemiyorum o ismi dedim ilk çocuğa isim koyma hakkı babanındır dediler sen karışamazsın dediler böyle kötü bi aileye denk geldim ne yapayım ayrıca kendisi daha doğuramaz hem menapozlu hemde kayınpederim aizheimer hastası kısacası kadınlıktan emekli
Semrakrbck Derinbebisinannesi bugün yavrumu rüyamda gördüm sözde başını yıkayacaktım tek başıma 😊 nasıl yıkanılacak onuda bilmiyorum ya
Cilekkz-22 Semrakrbck 🙄 videolara güven olur mu ki yine annemiz teyzemiz ablamız gösterir en doğrusunu
svmm Derinbebisinannesi hastaneden çıktıktan sonra dr göbek bağı düşüne kadar bir defa düştükten sonra istediğiniz kadar yıkayabilirsiniz demişti hastaneden gelince yıkadık
fethiyeli48-48 Sena33 bizim biz de fethiyedeyiz tam olarak herkes böyle diyo ve yıkanmamak asla çok çok kötü bi şey olarak bakıyorlar 😂😂
Cicilibicili Burcu_NFUE konunun uzamaması için karşılıklı yorumlar silinmiştir. Lütfen yorum yaparken hakaret içiren kelimeler kullanmayınız. Devamı halinde forum erişim engeli vermek zorunda kalacağız. İyi forumlar 🌸