Tostiginannesi Kızlar 35. Haftasında doğum yapan var mı acaba 35 haftalık doğan bebekler küveze alınıyor mu 😔
glnzem Tostiginannesi eğer sağlık sorunu yok ise solunum sıkıntısı yada sarılık gibi vs. 2 kilonun üzerinde olunca kuvöze almıyorlar canım.
Tostiginannesi Cigdemmom Cigdemmom 2,5 kiloya yakın 35+4 teyiz bi hafta önce hastanede yattım erken doğum tehtidi nedeniyle ama şu an yine sancım var ciğer geliştirici iğne de yapıldı ama bulunduğum şehirde küvez yok o yüzden korkuyorum 😔
Tostiginannesi Ayseranazulal rabbim size bağışlasın inşallah 🙏🏻 Bnm bulunduğum şehirde küvez yok malesef o yüzden korkuyorum kilosu da 2,5 kiloya yakın bnm de bebeğimin 😔
Cigdemmom Tostiginannesi korkma sağlıkla alırsın inşallah kucağına kilosu iyi :) 2.500 kilo olunca almıyorlar kolay kolay solunum sıkıntısına yoksa
Sermec27 Tostiginannesi arkadasım 2 hafta önce 36 da dogum yaptı bebeği 33 le uyumluydu 2100 gr dı küveze girmedi cok şükür
civciv1520 Sancılarıniz giderek artan sancı mi benimde 35. Haftam sancım oluyor ama şükür geçiyor sonrasinda salı günü kontrole gitcem
Tostiginannesi civciv1520 yok hayır artarsa doğum sancısı oluyormuş bnm anlık sancı aman dikkat edin Bn hastanede yattım bu yüzden 12 tane büyük boy serum yedim 🤦🏻♀️